Ως πότε θα ανεχόμαστε τον ισλαμοφασισμό της Άγκυρας;
02/01/2016 21:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ως πότε θα ανεχόμαστε τον ισλαμοφασισμό της Άγκυρας;

Με επίσημο έγγραφό του ο μουσουλμάνος δήμαρχος του δήμου Μύκης στην Ξάνθη εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του γιατί σε νηπιαγωγεία του δήμου του έγιναν εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με Άγιους Βασίληδες.

Ο Τζεμήλ Κάπζα έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας με το οποίο υποστηρίζει ότι ο δήμος Μύκης αποτελείται από πολίτες αμιγώς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και οι επίσημες θρησκευτικές γιορτές είναι τα δύο Μπαϊράμια και τα πέντε καντήλια.

Διαβεβαιώνει δε, ότι σέβεται τις γιορτές των χριστιανών, αλλά υποστηρίζει ότι η θρησκεία τους απαγορεύει τη παρουσία και την επαφή τους με τον Άγιο Βασίλη. «…Εκφράζουμε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες διότι θίγουν την θρησκευτική μας ελευθερία» τονίζει μεταξύ άλλων. Ζητά επίσης να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα…

Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μια προκλητική κίνηση, μια ακόμη ενός μουσουλμάνου από αυτές που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Είναι όμως, ένα θέμα που κάποτε θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την κυβέρνηση και τα κόμματα. Δεν είναι ότι κάποιος δεν… πιστεύει στον Αγιο Βασίλη ή στη γέννηση του Χριστού. Είναι δικαίωμά του να αρνείται τη θρησκεία του άλλου ή να μην πιστεύει καθόλου. Το ζήτημα είναι ότι ο Κάπζα, ο δήμαρχος αυτός ουσιαστικά θέλει να επιβάλει τις θρησκευτικές γιορτές των μουσουλμάνων, τα μπαϊράμια και τα καντήλια. Και ποιος ξέρει τι άλλο σε λίγο χρονικό διάστημα;

Να φτιάξουμε μήπως ένα «γαλατικό» χωριό στην ελληνική επικράτεια που να μην περνά χριστιανός, να μην κάνει προσευχή, να μην πιστεύει στον Χριστό, τον Αγιο Βασίλη ή όποιον άλλον άγιο;

Είναι αυτό μήπως μια έμμεση ανακήρυξη της ανεξαρτησίας ενός μέρους ελληνικών εδαφών, με τις ευλογίες της Άγκυρας βεβαίως; Στη Θράκη και τον Έβρο γίνεται χαμός εδώ και χρόνια. Ψευτομουφτήδες διδάσκουν το μίσος, ιεροκήρυκες από το Αφγανιστάν και ποιος ξέρει από πού αλλού παίρνουν με τη βία μουσουλμανόπαιδα και τα πηγαίνουν σε κατηχητικά στα οποία είναι άγνωστο τι λένε. Η αλλοίωση του πληθυσμού είναι μεγάλη, η έλευση χιλιάδων άλλων προσφύγων και μεταναστών μουσουλμανικού θρησκεύματος απειλεί ακόμη περισσότερο την Ελλάδα και τον χριστιανισμό.

Και η επίσημη πολιτεία τι κάνει; Απλά παρακολουθεί κάθε δήμαρχο να στήνει παιχνίδια δημοσιότητας και να επιχειρεί να δημιουργήσει θέμα στο ελληνικό κράτος; Στο όνομα της ανεκτικότητας στην ευαίσθητη περιοχή στα σύνορα με την Τουρκία παίζεται ένα παιχνίδι που σίγουρα θα έχει πολύ άσχημη εξέλιξη. Μήπως πρέπει να δούμε με σοβαρότητα το θέμα και να μην αφήνουμε να παίζει ο Ερντογάν και ο ισλαμοφασισμός της Άγκυρας το παιχνίδι τους;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Naruto avatar
  Naruto 03/01/2016 14:13:30

  Εφόσον αυτός ο ισλαμιστής δεν θέλει χριστιανικά σύμβολο στο χωριό του , δεν θέλουμε και εμείς ισλαμικά σύμβολα στην υπόλοιπη Ελλάδα .
  Επομένως ολες οι μουσουλμάνες εκτος απο το χωριό του απαγορεύεται να φορούν μαντήλες , φερετζέδες , κλπ . Υποχρεωτικά θα φορέσουν σορτσάκια , φουστίτσες , και τζην όπως ολες οι φυσιολογικές γυναίκες .
  Και κάποιος απο την κυβέρνηση να του θυμίσει του τουρκαλά οτι επίσημη θρησκεία της Ελλάδος είναι ο Χριστιανισμός και όποιου δεν του αρέσει είναι ελεύθερος να ξεκουμπιστεί .
  Επίσης και κάποιος άλλος να εξηγήσει στην κυβέρνηση τι είναι Ελλάδα και Χριστιανισμός .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.