Οι δολοφόνοι της πατρίδας έγιναν τώρα πατριώτες
29/10/2015 07:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι δολοφόνοι της πατρίδας έγιναν τώρα πατριώτες

Η 28η Οκτωβρίου με τις παρελάσεις και τους εορτασμούς ήταν η πρώτη… αριστερή και όλα ήταν διαφορετικά. Όπως μας πληροφορούν όλο χαρά τα αριστερά παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης, οι εορτασμοί έγιναν χωρίς το παραμικρό επεισόδιο. Ο κόσμος στους δρόμους, χωρίς κιγκλιδώματα, χωρίς αστυνομία, χωρίς ύβρεις, φωνές, διαδηλώσεις κατά των μνημονίων, τσαμπουκάδες ή επιθέσεις κατά πολιτικών.

Μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα που έτσι πρέπει να είναι για εθνικές επετείους, για ημέρες μνήμης και συγκίνησης, σεβασμού στους νεκρούς ώρες της πατρίδας. Έτσι έπρεπε να είναι πάντα κι όχι να περιμένουμε την αριστερή κυβέρνηση προκειμένου να γιορτάσουμε μια εθνική επέτειο χωρίς φασαρίες.

Αίφνης η Ελλάδα έγινε πολιτισμένη; Δεν υπάρχουν μπαχαλάκηδες να διαλύσουν μια παρέλαση; Να βρίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό ή τους υπουργούς; Μα που χάθηκαν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες να βγάλουν το άχτι τους για το οικονομικό και κοινωνικό δράμα που περνά η χώρα; Που πήγαν όλοι εκείνοι που από το 2010 και μέχρι πέρυσι δεν άφησαν εθνική επέτειο που να μην την αμαυρώσουν με τις ασχήμιες τους; Που να μην προσβάλλουν τους νεκρούς με τη συμπεριφορά τους;

Μήπως ξαφνικά η χώρα έγινε πλούσια; Μήπως δεν υπάρχουν μνημόνια, φτώχεια, πείνα και αγανάκτηση για το πολιτικό σύστημα; Πώς έτσι ξαφνικά η αριστερή κυβέρνηση μεταμόρφωσε την…. κολοκύθα Ελλάδα σε πριγκίπισσα όλο ομορφιά και χάρη;

Περιττό βεβαίως να ασχοληθούμε με όσα έλεγαν μέχρι πέρυσι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Τσίπρας για κατάργηση των παρελάσεων, για χουντικά ή… δεξιά κατάλοιπα, για μαθητές που έχουν μετατραπεί σε στρατιωτάκια.

Ας ασχοληθούμε με την εξαφάνιση των επίσημων και «αόρατων» μπαχαλάκηδων που διέλυαν τα προηγούμενα χρόνια τις εθνικές επετείους. Είναι οι ίδιοι που κρατούσαν ομήρους πολιτικούς, που έχτιζαν καθηγητές πανεπιστημίου στα γραφεία τους. Είναι οι ίδιοι που έκαιγαν την Αθήνα με την πρώτη ευκαιρία. Είναι οι ίδιοι που στις 28 Οκτωβρίου και στις 25 Μαρτίου «έστηναν» διαδηλώσεις αγανακτισμένων κατά των μνημονίων. Φέτος απολύτως τίποτε. Μόνο ο Λαφαζάνης και πέντε – έξι δραχμολάγνοι έκαναν… παρέλαση στον Πειραιά, ακόμη και οι σκληροί αριστεροί δηλαδή χάθηκαν, κρύφτηκαν στις τρύπες τους.

Μα που πήγαν οι οργανωμένοι Συριζαίοι αλλά και οι απλοί οργισμένοι πολίτες; Μήπως τελικά όλα αυτά τα χρόνια το μπάχαλο είχε όνομα και ήταν «ΣΥΡΙΖΑ»; Μήπως επρόκειτο για μια οργανωμένη προσπάθεια αποδόμησης του πολιτικού συστήματος ώστε να κάνει έφοδο η αριστερά στην εξουσία;

Δυστυχώς τα… μη επεισόδια επιβεβαιώνουν αυτά που λέμε. Ότι δηλαδή ο Τσίπρας και η παρέα του έπαιξαν ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι τα προηγούμενα χρόνια, ένα παιχνίδι πεζοδρομίου στα όρια των ποινικών διώξεων. Η χειραγώγηση του λαού, η δημιουργία όχλου, το μπάχαλο και η διάλυση της Δημοκρατίας τα προηγούμενα χρόνια είναι πράξη εγκληματική. Όχι μόνο γιατί η αριστερά κατάφερε με τον τρόπο της να καταλύσει το Σύνταγμα αλλά γιατί με τις πράξεις της διέλυσε τις ελπίδες που είχε η χώρα να βγει νωρίτερα από την κρίση.

Θαυμάστε τους τώρα όλο χάρη να κάθονται στις εξέδρες των επισήμων ή να κάνουν δηλώσεις για τα… μεγάλα «όχι» που παραμένουν επίκαιρα. Κάποτε ο δικτάτορας Μεταξάς είπε ένα «όχι». Για σκεφτείτε ο Τσίπρας και η παρέα του τι θα έλεγαν; Ένα «όχι» που αμέσως έγινε «ναι»; Για σκεφτείτε το καλά: Οι δολοφόνοι της πατρίδας έγιναν τώρα πατριώτες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Sea Loyalty avatar
  Sea Loyalty 29/10/2015 14:05:23

  Οι μπαχαλάκηδες τώρα είναι στην εξουσία και απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους... μόλις θα ξαναβρεθούν και πάλι εκτός θα ξεκινήσουν τους νέους αγώνες ....... εννοείται πάντα κατά της δόλιας αυτής πατρίδας.

 2. Denis avatar
  Denis 29/10/2015 16:15:09

  Αγαπητέ αρθρογράφε, το ΟΧΙ το είπε ο λαός με την σθεναρή αντίσταση του στο μέτωπο.

  Σε εκείνες τις ιστορικές συνθήκες το «όχι» του Μεταξά ήταν το «Ναι» του φασιστικού καθεστώτος της μεταξικής δικτατορίας υπέρ της Αγγλίας και όχι υπέρ των ελευθεριών του ελληνικού λαού. Και τούτο για δύο λόγους:

  Πρώτον, διότι το ελληνικό κράτος, οι προύχοντες, οι κοτζαμπάσηδες του ελληνικού κράτους (και όχι φυσικά ο πένητας ελληνικός λαός) είχαν άρρηκτους δεσμούς διαπλοκής με το βρετανικό κεφάλαιο. Δεύτερον, διότι σε κρίσιμες στιγμές (όπως ένας Παγκόσμιος Πόλεμος) οι επιλογές στρατοπέδου από τους «Μεταξάδες» δεν γίνονται με βάση την ιδεολογία τους. Οι «Μεταξάδες» επιλέγουν συμμάχους σύμφωνα με τα ταξικά συμφέροντα που αυτοί εκπροσωπούν. Και τα ταξικά συμφέροντα που εκπροσωπούσε ο Μεταξάς και το καθεστώς του, ήταν απολύτως εξαρτημένα και διασυνδεδεμένα με την Αγγλία. Γεγονός που δεν θα μπορούσε να παραβλέψει ο – και κατά τα άλλα – πολύ καλός φίλος του Γκαίμπελς, ο Μεταξάς.

  Για να αντιληφθεί κανείς τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που παίζονταν στην Ελλάδα και το μέγεθος της οικονομικής επιρροής της Αγγλίας στη χώρα είναι ενδεικτικό το εξής στοιχείο:

  Το εξωτερικό χρέος της χώρας το 1932 έφτανε τα 1,022 δισεκατομμύρια χρυσά φράγκα, ενώ το εσωτερικό χρέος ήταν 144 εκατομμύρια χρυσά φράγκα. Βασικοί δανειστές της χώρας και κάτοχοι των ελληνικών χρεογράφων ήταν ο οίκος «Hambro» του Λονδίνου, το συγκρότημα «Speyer and Co» της Ν. Υόρκης και η Εθνική Τράπεζα Αθηνών. Το 67,42% του εξωτερικού χρέους ήταν αγγλικά κεφάλαια, το 9,88% ήταν κεφάλαια των ΗΠΑ, το 7,52% ήταν γαλλικά κεφάλαια, το 5,40% σουηδικά, το 3,44% βελγικά. Μόλις το 1,7% ήταν γερμανικά και μόλις το 1,65% ήταν ιταλικά....
  nostimonimar.gr

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Denis 29/10/2015 16:49:20

   Γελοίες μαρξιστικές ιστορίες.

  • Naruto avatar
   Naruto @ Denis 29/10/2015 18:13:39

   Φτάνει με τα ταξικά κόμπλεξ , δεν τα βαρεθήκατε ακόμα

 3. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 29/10/2015 16:48:21

  Mε διαμαρτυρίες δεν αντιμετωπίζονται καταστάσεις.Ναι,ακριβώς έτσι είναι.Τα σπάγανε για χρόνια για να καταλάβουν την κυβέρνηση και τώρα κάνουν το κορόιδο.
  Υπάρχει καμμιά πρόταση ή απλως θα γκρινιάζουμε;
  Εγώ έχω : να υπάρξει από τώρα προειδοποίηση ότι την επόμενη φορά που θα βρεθούν αντιπολίτευση και θα επιχειρήσουν να στήσουν παρόμοια σκηνικά θα χτυπηθούν ανελέητα.
  Και να σταματήσουν οι ιστορίες για εθνική ενότητα .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.