Ο Θεοδωράκης διαψεύδει  "συνωμοσίες" για το Σκοπιανό αλλά το Μαξίμου δεν πείθεται
09/12/2018 19:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Θεοδωράκης διαψεύδει "συνωμοσίες" για το Σκοπιανό αλλά το Μαξίμου δεν πείθεται

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διέψευσε με πολύ μεγάλη δόση χιούμορ τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διαπραγματεύεται την ψήφο του στη συμφωνία των Πρεσπών με την τοποθέτησή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, με το Μαξίμου να τον καλεί νααπαντήσει επί της ουσίας.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τόνισε μεταξύ άλλων ότι «στο μυστικό παζάρι ζήτησα και μία μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και δύο τενεκέδες λάδι».

Stavros Theodorakis@St_Theodorakis

Το ρεπορτάζ στη "Νέα Σελίδα" έχει σοβαρά κενά. Στο μυστικό παζάρι ζήτησα και 1 μόνιμη θέση πάρκινγκ στην Πειραιώς και 2 ντενεκέδες λάδι από το κτήμα στο Ακρωτήρι. Αχ... Κάποιοι δεν μπορούν να ξεφύγουν απ τις παλιές σελίδες. ΔΕΝ παζαρεύονται όλα στη ζωή, κύριοι!

Παρόλα αυτά το Μέγαρο Μαξίμου δεν φαίνεται να αρκείται σε αυτή την διάψευση για την στάση που θα κρατήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού στο Σκοπιανό και του ζητά να δώσει «μία απάντηση επί της ουσίας, εάν, δηλαδή, έχει αλλάξει στάση απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών».

«Με ενδιαφέρον παρατηρούμε ότι δύο Κυριακάτικες εφημερίδες αφιερώνουν σήμερα τα πρωτοσέλιδά τους στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και στο ενδεχόμενο να αλλάξει τη στάση του για το Μακεδονικό», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και συνεχίζει:

«Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας προξενεί ότι ο ίδιος επιλέγει να σχολιάσει, με χιούμορ είναι η αλήθεια, μόνον ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να έχει λάβει ανταλλάγματα προκειμένου να αλλάξει στάση και όχι την ουσία. Ωραίο το χιούμορ, κι εμείς γελάσαμε. Ωστόσο, θα περιμέναμε και μια απάντηση επί της ουσίας. Έχει αλλάξει στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών; Γιατί αν η αφορμή για τη μεταστροφή είναι τα περί εγέρσεως ζητήματος Σλαβομακεδονικής μειονότητας, τότε οι δικαιολογίες θα είναι ακόμη πιο αστείες, ιδίως για όποιον έχει διαβάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και γνωρίζει ότι αυτή είναι που τελειώνει οριστικά οποιαδήποτε συζήτηση περί μειονότητας».

Πηγή:eleftherostypos.gr