Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί τραπεζίτες και τον Γ. Στουρνάρα ότι θα... λογοδοτήσουν
05/04/2017 00:58
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί τραπεζίτες και τον Γ. Στουρνάρα ότι θα... λογοδοτήσουν

Εκτός ελέγχου τείνει να βγει ο πόλεμος που έχει κηρύξει η κυβέρνηση κατά του κεντρικού τραπεζίτη, μετά και την επίθεση που εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Γ. Στουρνάρα. Το ύφος της ανακοίνωσης και το απειλητικό μήνυμα ότι θα λογοδοτήσουν τραπεζίτες δημιουργεί νέα δεδομένα καθώς αναβαθμίζει τη σύγκρουση που παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις.

Με μια σκληρή ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, δίνει συνέχεια ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας στην «κόντρα» κυβερνητικών στελεχών με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Αν και δεν τον κατονομάζει αφήνει αιχμές καθώς ζητά από όσους διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της ΤτΕ να σταματήσουν να προκαλούν.

«Στο όνομα της ανεξαρτησίας και του δημοσίου συμφέροντος δρούσαν επί χρόνια ανεξέλεγκτα και σήμερα δηλώνουν άγνοια για τα ξέφρενα πάρτυ των δανείων» γράφει στην ανάρτηση του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

«Όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι τραπεζών και κυρίως της τράπεζας της Ελλάδας να σταματήσουν να προκαλούν και να προετοιμαστούν να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό».

«Το πάρτυ τελείωσε» καταλήγει η ανάρτηση του κ. Ρήγα.

imerisia.gr