Ο Σαμαράς τους κατεβάζει τις κουκούλες
09/02/2018 07:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Σαμαράς τους κατεβάζει τις κουκούλες

Κόλαφο για την σκευωρία κυβέρνησης - δικαιοσύνης αποτελούν οι αποκαλύψεις συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Σχολιάζοντας ρεπορτάζ για έγγραφο του FBI στη δικογραφία με αναφορά και στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, καταγγέλλουν την κυβέρνηση για σκευωρία, γελοιότητα και διατεταγμένη μεθόδευση.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

"Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά.

Η εισαγγελέας Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ό,τι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα. Το FBI έστειλε ό,τι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην Πρωθυπουργού.

Μετά από λίγες εβδομάδες η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για 7 πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς. Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά.

Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την Αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην Πρωθυπουργό.

Επιβεβαιώνει όμως και την διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της κας Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των Αμερικανικών Αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει.

Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!».

Με την βόμβα των συνεργατών του Σαμαρά για πρώτη φορά αποδεικνύεται με συγκεκριμένα στοιχεία η επιχείρηση πολιτικής εξόντωσής του από τον Τσίπρα και την παρέα του.

Μια επιχείρηση που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής, όπου μετά από την αποθέωση του Σαμαρά στο Σύνταγμα, πανικόβλητοι έψαχναν να βρουν ψευδομάρτυρες για να σπιλώσουν την δικαίωσή του για το Μακεδονικό.

Με τις χθεσινές αποκαλύψεις, όμως, ο Σαμαράς τους κατεβάζει τις κουκούλες. Πλέον η κυβέρνηση οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις. Ενδεχόμενη σιωπή ισούται με ένοχη.