Ο Νίκος Καρανίκας ξαναχτυπά
14/07/2017 20:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Νίκος Καρανίκας ξαναχτυπά

Ο πρώην μπάρμπαν και νυν πρωθυπουργικός σύμβουλος, τα έβαλε με τον Σαββόπουλο και την συναυλία. Πολύ τους πείραξε τους Συριζαίους που μαζεύτηκαν 60 χιλιάδες άνθρωποι και δεν ήταν μπαχαλάκηδες. Πολύ τους πείραξε που η αριστερά δεν ελέγχει τα πάντα, δεν ελέγχει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη. Ακόμη κι αν ο Σκάι διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις, ενοχλεί την αριστερούλα της Ελλάδας γιατί δεν έχει το μονοπώλιο της ευαισθησίας. Και βάζει η κυβέρνηση τον θαυμαστή της Μενεγάκη να κάνει κριτική.

“Όλοι μαζί μπορούμε να δείρουμε την γυναίκα μας, τα παιδιά μας, να κλέψουμε το κράτος, να υποκλιθούμε σε Ναζιστές… ακούγοντας τον Σαββόπουλο Αμοράλ της κλοπής τραγουδιών», αναφέρει μεταξύ άλλων στο σχόλιο του στο Facebook, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Έγραψε κι άλλα εξυπνακίστικα ο σύμβουλος του πρωθυπουργού.

«Να βγάλουμε τα λεφτά μας έξω, να βασανίσουμε μετανάστες, να βρίσουμε τους γκέι, να χτίσουμε αυθαίρετα, να μπαζώσουμε την παραλία μπροστά στο εξοχικό μας, να αφήσουμε απλήρωτους τους εργαζόμενους, να πληρώσουμε να πάρουμε πτυχίο… να κάνουμε το σταυρό μας, να πάμε εκκλησία, να ψηφίσουμε δηλαδή ΝΔ».

Αυτός ο άνθρωπος σχεδιάζει την στρατηγική της κυβέρνησης. Κάνει μαθήματα πολιτικής ο Καρανίκας. Κάνει υποδείξεις ηθικής ο «κύριος τίποτα», ο άνθρωπος που θεωρεί ρετσινιά την καριέρα. Κι όλοι εμείς έχουμε ελπίδες ότι μπορεί να σωθεί η Ελλάδα. Ότι μπορεί να επιστρέψουν τα παιδιά μας από το εξωτερικό. Ότι μπορούν χιλιάδες πτυχιούχοι να βρουν δουλειά, να προσφέρουν στην πατρίδα, να διώξουν τους άχρηστους και ανεπάγγελτους.

Όχι, με τους Καρανίκες η Ελλάδα δε σώζεται. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.