Ο λαός δεν τσιμπάει...
31/01/2019 17:00
Του Όφι Ιοβόλου
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο λαός δεν τσιμπάει...

Ο εξευτελισμός σε όλο του το μεγαλείο. Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της προδοσίας και αίφνης βγήκαμε κουτσά στραβά στις αγορές. Την ίδια στιγμή με περίσσιο θράσος η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα ψίχουλα που μοιράζει στους εργαζόμενους.

Πρόκειται για την απόλυτη ντροπή. Παρέδωσαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και πήραν για αντάλλαγμα αέρα κοπανιστό. Αυτό ήταν το... οικονομικό ατού των ολετήρων. Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Και προσπαθούν οι άθλιοι να μας πείσουν ότι η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση πατώντας γέρα στα πόδια της.

Εδώ δεν μπορούν να βρουν την απαραίτητη πλειοψηφία για να περάσουν απλά νομοσχέδια και νομίζουν ότι με τις γνωστές επικοινωνιακές πομφόλυγες θα αποτρέψουν το ξύλωμα της... προδοτικής κουρελούς. Κουβέντα για τις γκαζόζες που τους κερνάει ο Καμμένος, ο οποίος φαίνεται ότι λόγω του πανικού για την διάσωση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, έσπασε τους όρους του διαζύγιου και εξαπολύει απίστευτες κατηγορίες κατά των πρώην συνεταίρων, με τον μικρό Αλέξη να σκιάζεται μην τυχόν και επέμβει κάποιος από τους εισαγγελείς που δεν ελέγχει και τους πάρει όλους μαζί η μπάλα.

Άραγε μπροστά σε αυτόν τον φόβο ο Τζανακόπουλος επί της ουσίας προανήγγειλε την... κοινοβουλευτική σωτηρία του Kαμμένου; Ή μήπως τελικά επιβεβαιώνεται ότι το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο;

Τραγελαφικές καταστάσεις.

Πάρτε το χαμπάρι σύντροφοι, ό, τι κι αν κάνετε πια, είστε τελειωμένοι! Το μόνο που σας έμεινε είναι να κοπιάζετε να παραμείνετε στην εξουσία μπας και μετριάσετε την ήττα που έρχεται.

Όλα τα υπόλοιπα είναι όνειρα θερινής νυκτός. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.

Αποτύχατε στα πάντα. Παραδώσατε τα πάντα. Και παρακαλάτε τώρα στα... τέσσερα, υποσχόμενοι τη γη της επαγγελίας σε υποψήφιους σανοφάγους για να μην οδηγηθείτε στα... πολιτικά Τάρταρα.

Τάξτε ό, τι θέλετε, ξεπουλήστε κι άλλα εδάφη για επίπλαστα οικονομικά ανταλλάγματα, συνεχίστε να διχάζετε τον λαό με ξεπερασμένα διλήμματα. Ο κατήφορος πάντως δεν πρόκειται να σταματήσει.

Και δεν θα σταματήσει γιατί είστε ό, τι χειρότερο πέρασε από την νεότερη Ελλάδα.

Όμοια ζημιά στην χώρα δεν έχει γίνει ποτέ στη μεταπολίτευση. Οι κακοί προηγούμενοι που μας οδήγησαν στα μνημόνια όπως λέτε, δεν κατάφεραν να κάνουν μέσα σε 40 χρόνια, την ζημιά που κάνατε εσείς σε τέσσερα. Τα στατιστικά το επιβεβαιώνουν.

Και τολμάτε να μιλάτε για ανάσταση και ανάταση της χωράς; Ποιας, αυτής που χρεώσατε με 200 δισ. τη στιγμή που έβγαινε στο ξέφωτο; Αυτής που παραδώσατε τα εδάφη της για λίγη ακόμη εξουσία; Αυτής που θέλετε να ακρωτηριάσετε, για τα κάλπικα ανταλλάγματα που σας δίνουν τα κοράκια; Αμέσως μετά από την παράδοση της Μακεδονίας σπεύδετε να ξεπουλήσετε και την Κύπρο. Προφανώς αναμένονται και τα ξεπουλήματα της Θράκης, της Βόρειας Ηπείρου και του Αιγαίου.

Και προσποιείστε τους εθνοσωτήρες τρομάρα σας. Ανάλογους εθνοσωτήρες είχαμε και στη Χούντα και... προκόψαμε.

Πλέον μόνο με αυτούς μπορείτε να συγκριθείτε, καθώς εκτελείτε τον ίδιο προδοτικό ρόλο. Γιουσουφάκια της Δύσης εκείνοι, γιουσουφάκια της Δύσης κι εσείς.

Κι όπως οδηγήθηκαν στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας, έτσι θα οδηγηθείτε κι εσείς.

Στο μεταξύ μοιράστε όσο σανό θέλετε, ο λαός δεν τσιμπάει.

Σύντομα θα το διαπιστώσετε στις κάλπες!