Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…
17/12/2015 18:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…

Ότι η κυβέρνηση αυτή βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Βγαίνει ο αντιπρόεδρος της ΕΕ Ντομπρόφσκις και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός τέταρτου μνημονίου. Ουσιαστικά λέει ότι αυτά που υπέγραψε ο Τσίπρας το καλοκαίρι δεν βγαίνουν και θα χρειαστούν και νέα μέτρα και η κυβέρνηση κάνει την πάπια επί του συγκεκριμένου.

Την ίδια ώρα παριστάνει τη στρουθοκάμηλο και ισχυρίζεται ότι η ΕΕ συντάσσεται μαζί της με τις κυβερνητικές θέσεις περί δήθεν μη μείωσης των συντάξεων. Και έχει το θράσος αυτό να το λέει η κυβέρνηση του Τσίπρα που ψήφισε στον προϋπολογισμό περίπου δύο δις μειώσεις περικοπές στο ασφαλιστικό.

Και στο μεταξύ το Μαξίμου συμπεριφέρεται κατά το ρητό «γάτος …. γάτος σκούζει». Γιατί την στιγμή που οι μειώσεις συντάξεων και οι φόροι είναι εδώ από αυτή την κυβέρνηση και το 4ο μνημόνιο είναι προ των πυλών πριν ακόμα προλάβει να εφαρμοστεί ούτε κατ’ ελάχιστον τον 3ο τι βρίσκει να πει; Ότι για τις μειώσεις συντάξεων θα φταίει η αντιπολίτευση που δεν στηρίζει την κυβέρνηση επαναφέροντας μια άκρως αποπροσανατολιστική ρητορεία περί «τρόικας εσωτερικού».

Και όλα αυτά την ώρα που με την τρόικα του εξωτερικού ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος με την παρέα τους κλαδεύουν συνταξιούχους, σκοτώνουν στους φόρους τη μεσαία τάξη και τους αγρότες και παραδίδουν την πρώτη κατοικία στα ξένα funds.

Πιστεύουν ότι με τέτοια τερτίπια θα τη γλιτώσουν τη λυπητερή; Ότι θα πετάξουν τις ευθύνες από πάνω τους για το κατάντημα της χώρας; Ή πιστεύουν ότι με τα υποτιθέμενα παράλληλα προγράμματα –που απ’ ότι μαθαίνουμε μετά το κάζο από τις αποχωρήσεις της αντιπολίτευσης στη βουλή σκέφτονται να το αποσύρουν και να το επαναφέρουν μετά τις γιορτές- θα χρυσώσουν το χάπι και θα κρατηθούν στην εξουσία;

Μάταιος ο κόπος του Τσίπρα. Ο κλέφτης και ο ψεύτης λέει ο λαός μας τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Κοντεύει να κλείσει χρόνος από το τότε που ο Τσίπρας και οι παρέα του κατέλαβαν το Μαξίμου…

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλυτη Εξίσωση avatar
    Άλυτη Εξίσωση 18/12/2015 09:19:56

    Στην περίπτωσή μας, ούτε τους τρείς πρώτους μήνες δεν πρόλαβε να ...χαρεί. Αποκαλύφθηκε σε χρόνο dt.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.