Νέο επεισόδιο με Κοτζιά και Καμμένο με μηνύσεις και «καρφιά» για προδοσίες
19/01/2019 18:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο επεισόδιο με Κοτζιά και Καμμένο με μηνύσεις και «καρφιά» για προδοσίες

Νέα επίθεση κατά του Νίκου Κοτζιά εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Κίνησης Πράττω για προσφυγή στη Δικαιοσύνη δίνοντας τη δική του απάντηση μέσω του Twitter.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά : «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος λίγο μετά την ανακοίνωση της «ΠΡΑΤΤΩ» για προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Panos Kammenos@PanosKammenos

ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Κίνησης της οποίας ηγείται ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κοτζιάς στην οποία αναφέρεται πως το ΠΡΑΤΤΩ «θα προσφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του».

Όπως σημειώνει, οι μεθοδεύσεις αυτές «αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας». Προσθέτει, δε, ότι «η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.

Panos Kammenos@PanosKammenos

ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ....Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Πηγή: eleftherostypos.gr