Νέες αποκαλύψεις Λοβέρδου για Καμμένο στη Βουλή
21/11/2017 20:43
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέες αποκαλύψεις Λοβέρδου για Καμμένο στη Βουλή

Νέα έγγραφα και νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση πώλησης όπλων προς τη Σαουδική Αραβία κατέθεσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, ο Έλληνας πρέσβης έστειλε τηλεγράφημα στις 24 Αυγούστου 2017 στο ΥΠΕΞ και το ΥΠΕΘΑ, λέγοντας ότι έρχονται στην Ελλάδα "οι κανονικοί εκπρόσωποι της Σαουδικής Αραβίας κι αν δεν υπογράψουν αυτοί δεν υπάρχει αγορά. Και τους διώχνουμε!", τόνισε. "Με αποτέλεσμα η χώρα να χάσει 66 εκ. ευρώ, γιατί δν εξυπηρετείτο ο κύριος μεσάζων".

Απευθυνόμενος προς την πλευρά του υπουργού Άμυνας, ο κ. Λοβέρδος τον κάλεσε να "πει την αλήθεια. Να πει πού τον βρήκε αυτόν τον μεσάζοντα. Να μας εξηγήσει γιατί υπεγράφη αυτή η δήθεν διακρατική συμφωνία τον Ιούνιο του 2017". Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ κατέθεσε στη Βουλή και απόρρητα έγγραφα ζητώντας την προστασία τους από διαρροές.

Υπενθυμίζεται ότι μεθαύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα συζητηθεί στη Βουλή η επερώτηση της ΝΔ για την υπόθεση πώλησης οπλικών συστημάτων από την Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία.

capital.gr