Νέα πυρά από Π. Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης
19/10/2017 12:48
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα πυρά από Π. Πολάκη κατά της Δικαιοσύνης

Νέα πυρά κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε για ακόμα μια μέρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Αφορμή αποτέλεσε η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματική η ηλεκτρονική υποβολή των "πόθεν έσχες".

H ανάρτησή του:

"Το έχω πει από τον Ιούνιο του 2016 (και πέσαν να με φάνε από ιερό ρίγος προσβολής της "διάκρισης των εξουσιών"):

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΒΑΡΙΑ!!!


Ειδικά ένα μεγάλο έως οριακά πλειοψηφικό κομμάτι του ανώτερου τμήματος της λειτουργεί ως "όπλο τελευταίας καταφυγής" στο σκληρό πυρήνα του συστήματος εξουσίας που κυβέρνησε τη χώρα από τον πόλεμο και μετά.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ,οποίος νόμος ή υπουργική απόφαση θίγει τα υλικά συμφέροντα ή την πολιτική κυριαρχία αυτού του συστήματος εξουσίας ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ (άδειες καναλιών ,διώξιμο εργολάβων απ τα νοσοκομεία,δημοκρατική εκλογή διευθυντών στα σχολεία και τώρα το πόθεν είχες που αφορά και τους δικαστές).

Παράλληλα και ταυτόχρονα δεκάδες υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος,σκανδάλων κλπ που έχουν διαβιβαστεί από εμάς (αλλά και παλιότερα από εμάς) προς την ποινική δικαιοσύνη ,είτε σκονίζονται σε κάποια ράφια εισαγγελέων ,είτε ερευνώνται χρόοοοονια ολόκληρα ,είτε αρχειοθετούνται με βουλεύματα ,είτε αναβάλλονται διαδοχικά ,είτε δεν καθαρογράφονται .....Έτσι εμπεδώνεται το αίσθημα της αδικίας στο λαό και της ατιμωρησίας στα τρωκτικά της διαπλοκής !!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ

Η κυβέρνηση μετά και αυτή την τελευταία ΠΡΟΚΛΗΣΗ ,οφείλει να σηκώσει το γάντι. ΤΕΛΟΣ !!!"

capital.gr