Νέα πρόκληση από τον Κουρουμπλή: Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Αποστόλου υποσχέθηκαν τίποτα σε κανέναν
14/02/2016 13:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα πρόκληση από τον Κουρουμπλή: Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Αποστόλου υποσχέθηκαν τίποτα σε κανέναν

Επανέλαβε το χιλιοειπωμένο επιχείρημα ότι «πήγαμε στις εκλογές με το Μνημόνιο αυτό, είπαμε στους πολίτες την αλήθεια και κριθήκαμε»

Με το χιλιοειπωμένο επιχείρημα από την πλευρά της κυβέρνησης ότι ο λαός ψήφισε το Μνημόνιο τον περασμένο Σεπτέμβριο και άρα περίπου δεν έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται τώρα επανήλθε την Κυριακή ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξει με αφορμή το αγροτικό ότι «ούτε οΤσίπρας, ούτε ο Αποστόλου δεν υποσχέθηκαν τίποτα σε κανέναν»

«Πήγαμε στις εκλογές με το Μνημόνιο αυτό, είπαμε στους πολίτες την αλήθεια και κριθήκαμε. Το Μνημόνιο ψηφίστηκε και θα το κρίνει η ιστορία» δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Υποστήριξε, επίσης, ότι «τα μέτρα δεν είναι προταση της κυβέρνησης αλλά επιβλήθηκαν με το τρίτο μνημόνιο». Στην ερώτηση, δε, αν η κυβέρνηση εξειδίκευσε κάποιο από τα μέτρα ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε: «δεν εξιδεικεύσαμε τίποτα, αν σας πω τι εξειδικεύσαμε θα λέγατε "ζήτω"».

Απευθυνόμενος στους αγρότες είπε: τους καλώ να είναι ενωμένοι και να μην υποκύπτουν στη λογική της παραπληροφόρησης.

«Η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να κυβερνήσει για τέσσερα χρόνια, τότε θα κριθεί» κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών απο τέσσερις λέγοντας «είμαστε ανοιχτοί σε δίαλογο».

protothema.gr