Νέα επίθεση της Αγκυρας στον Καμμένο: Είναι «ανάγωγος» και «ανεύθυνος»
10/12/2016 13:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα επίθεση της Αγκυρας στον Καμμένο: Είναι «ανάγωγος» και «ανεύθυνος»

«Βεντέτα» με τον Πάνο Καμμένο φαίνεται ότι ανοίγει το τουρκικό υπουργείο Αμύνας, που σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ ανάγωγο και ανεύθυνο τον Έλληνα υπουργό.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας σε ραδιοφωνικό σταθμό, που στερούνται τρόπων, σκέψης και υπευθυνότητας, και του τις επιστρέφουμε» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου, που παράλληλα τονίζει ότι οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού ήταν προκλητικές ιδιαίτερα επειδή έγιναν σε περίοδο που οι δύο χώρες προσπαθούν να συνεργαστούν σε διμερή αλλά και περιφερειακά ζητήματα.

«Ο στόχος αυτής της δήλωσης ήταν να καταστραφούν οι προσπάθειες των δύο χωρών» αναφέρει επίσης η σχετική ανακοίνωση.

Μιλώντας στον RealFM, o Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε «στυγνό δικτάτορα» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα τα ακραία στοιχεία.

«Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Πριν από μερικές ημέρες, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών είχε «καλέσει» τον υπουργό Άμυνας να «συμμορφωθεί» και είχε ισχυριστεί ότι «δεν έχει την ικανότητα αξιολόγησης και έκφρασης από την άποψη της κοινής λογικής».

Πηγή: Αnadolu-imerisia.gr