Νέα επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα για την επιστολή Τσακαλώτου
27/12/2016 13:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα για την επιστολή Τσακαλώτου

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης για το γεγονός πως δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή του Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τους θεσμούς εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Από την αξιωματική αντιπολίτευση, "πατώντας" πάνω στη μη δημοσίευση της επιστολής, επιτίθενται προς τον Αλέξη Τσίπρα, με ανακοίνωση από την Πειραιώς να τονίζει πως πως "τρεις μέρες μετά την αποστολή της επιστολής μετάνοιας του κ. Τσακαλώτου στους θεσμούς, η Κυβέρνηση αρνείται να τη δώσει στη δημοσιότητα.

Γιατί άραγε;

Μήπως γιατί το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης;".

Συνεχίζοντας το γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρει ότι "ο κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν θα διστάσει να υπογράψει ό,τι του ζητηθεί για να καθυστερήσει την αναμέτρηση με την λαϊκή ετυμηγορία.

Έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα φτηνό σόου για εσωτερική κατανάλωση.

Αν η κυβέρνηση διαφωνεί με αυτήν την εκτίμηση, δεν έχει παρά να δώσει την επιστολή Τσακαλώτου στη δημοσιότητα" καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

imerisia.gr