Νέα Δημοκρατία: Ο Καμμένος πρέπει να απολογηθεί για όλα στην Βουλή
24/06/2017 19:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα Δημοκρατία: Ο Καμμένος πρέπει να απολογηθεί για όλα στην Βουλή

«Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημέρων, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

«Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή»,προστίθεται.

Τι απαντά το Μαξίμου

Ως εντολοδόχο επιχειρηματικών συμφερόντων κατηγορεί τη ΝΔ το Μαξίμου.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

"Η επιλογή της ΝΔ του κου Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία.

Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του.

Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα".

Σε νεώτερη ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει": Όσο και αν το αποφεύγουν τo ερώτημα είναι αμείλικτο: Τι έχει να πει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στον φυλακισμένο ισοβίτη για ναρκωτικά και μιλά μαζί του πάνω από δέκα (10) φορές σε διάστημα λίγων ημερών;".