Νέα Δημοκρατία για δηλώσεις Γιούνκερ: Δεν κατανοούμε τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης
14/09/2016 19:31
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα Δημοκρατία για δηλώσεις Γιούνκερ: Δεν κατανοούμε τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τις αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως το πανηγυρικό κλίμα μοιάζει ακατανόητο.

«Εδώ και καιρό, ήταν γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ.Γιούνκερ προετοίμαζε και είχε πάρει την απόφαση να προχωρήσει στην ανακοίνωση της σειράς των θετικών προτάσεων, που ανακοίνωσε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», δήλωσε αρχικά ο κ. Κουμουτσάκος.

«Καλωσορίζουμε την εξέλιξη αυτή ως ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση που έχει ανάγκη η ευρωπαϊκή οικονομία και οι ευρωπαϊκοί λαοί. Δεν κατανοούμε, όμως, τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης. Μιας κυβέρνησης που μέχρι τώρα, λόγω ιδεοληψίας και ανικανότητας, έχει χάσει κάθε προσφερόμενη ευρωπαϊκή ευκαιρία. Το παρελθόν της αποτυχίας της είναι πρόκριμα για την αδυναμία της να αξιοποιήσει και τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατέληξε λέγοντας: «Η κυβέρνηση πρέπει, επιτέλους, να καταλάβει ότι είναι άλλο η προπαγάνδα και άλλο η άσκηση αποτελεσματικής πολιτικής».

eleftherostypos.gr