Νέα Δεξιά: Μνημείο ντροπής η υπερψήφιση της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό
04/08/2016 20:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέα Δεξιά: Μνημείο ντροπής η υπερψήφιση της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό

Μύδρους κατά της ΝΔ, με αφορμή την απόφαση του κόμματος να υπερψηφίσει την τροπολογία υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού στον Βοτανικό, εξαπολύει η Νέα Δεξιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μνημείο ντροπής η υπερψήφιση από τη Νέα Δημοκρατία της τροπολογίας υπέρ της ανέγερσης του τζαμιού στον Βοτανικό.

Οι Μη Ηλεκτροδοτούμενοι Έλληνες, έλαβαν άδεια από τους αριστεριστές να καταψηφίσουν, αφού σιγουρεύτηκαν πως δεν υπήρχε κίνδυνος απόρριψης της τροπολογίας, ενώ οι όμηροι της ΧΑ απείχαν.

Η ανύψωση ενός συμβόλου κυριαρχίας του Ισλάμ και η γκετοποίηση μιας περιοχής, γίνεται με κατασπατάληση πολύτιμων πόρων του πενόμενου λαού μας.

Σε μια στιγμή μάλιστα που η Ευρώπη υφίσταται μπαράζ τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, η δε Πατρίδα μας ζει πλημμυρίδα ισλαμικού εποικισμού, κατευθυνόμενη από τον αρχιδουλέμπορο Ερντογάν και τους συνεταίρους του στο Ισλαμικό Κράτος.

Από τους εξαρχειώτες του ΣΥΡΙΖΑ και το λοιπό " παρακμιακό τόξο" δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο,όμως είναι όνειδος για τη Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, δεσμεύεται πως με κάθε νόμιμο δημοκρατικό μέσο θα άρει τις συνέπειες της ντροπιαστικής στάσης του κυρίου Μητσοτάκη, που βλάπτει σοβαρά τα εθνικά συμφέροντα».