ΝΔ: Το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που έχουν υπογράψει Τσίπρας - Καμμένος το γνωρίζουν καλά οι πολίτες
20/07/2018 18:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που έχουν υπογράψει Τσίπρας - Καμμένος το γνωρίζουν καλά οι πολίτες

«Το τέταρτο άτυπο μνημόνιο που έχουν υπογράψει οι κ. Τσίπρας και Καμμένος το γνωρίζουν πια καλά οι πολίτες. Αν δεν υπήρχε, άλλωστε, η κυβέρνηση θα είχε αποδεχθεί την τροπολογία της Ν.Δ. να μην περικοπούν ξανά οι συντάξεις. Κατά τα άλλα ας συνειδητοποιήσει ο θίασος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πως ό,τι και να λένε, κανείς πια δεν τους ακούει, διότι κανείς δεν τους πιστεύει», τονίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται διεθνώς. Αφού έβγαλε ψεύτες τη μισή Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το σύνολο των θεσμών, επιμένοντας πως η χώρα δήθεν εισέρχεται σε τέταρτο μνημόνιο, μιλώντας σήμερα στην Suddeutsche Zeitung άφησε κατά μέρος τις ασυναρτησίες και δήλωσε πως «στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα». Καλωσορίζουμε τον επώδυνο συμβιβασμό του κ. Μητσοτάκη με την πραγματικότητα», ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ πως έρχεται «τέταρτο Μνημόνιο».Σήμερα λέει από τη μία στην Suddeutsche Zeitung πως «στις 20 Αυγούστου λήγει το τρίτο και τελευταίο πρόγραμμα» και συγχρόνως ισχυρίζεται εντός συνόρων πως έρχεται ένα νέο «άτυπο» μνημόνιο. Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη μέχρι τον Οκτώβρη να αρχίσει τις δραμαμίνες», επισημάνει το Μαξίμου σε νεότερη ανακοίνωσή του ανταπαντώντας στην Πειραιώς.