ΝΔ: Συσσίτιο προπαγάνδας μοίρασε σήμερα στους Έλληνες από το Πέραμα ο κ. Τσίπρας
30/01/2016 20:46
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Συσσίτιο προπαγάνδας μοίρασε σήμερα στους Έλληνες από το Πέραμα ο κ. Τσίπρας

Η Υπεύθυνη του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Σοφία Βούλτεψη, για τη σημερινή επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Πέραμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συσσίτιο προπαγάνδας μοίρασε σήμερα στους Έλληνες από το Πέραμα ο κ. Τσίπρας.

Υπό την πίεση των αδιεξόδων στα οποία έχει φέρει το λαό και την οικονομία καταφεύγει σε δεύτερης κατηγορίας επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που με το δήθεν ‘’πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης’’ παραπλανούσε λέγοντας ότι θα διαθέσει στην ανθρωπιστική κρίση σχεδόν 2 δις ευρώ.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αποκαλούσε ‘’ψίχουλα για τους ιθαγενείς’’, ‘’ξεροκόμματο περιφρόνησης” και “πράξη βαθιά ανήθικη’’ τα 500.000.000 ευρώ που είχαν δοθεί από την Κυβέρνηση Σαμαρά την άνοιξη του 2014 από το τότε πλεόνασμα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που τότε κατήγγειλε τη ‘’θεσμοθέτηση και προπαγάνδιση της εθνικής επαιτείας και της εθνικής φιλανθρωπίας’’, σήμερα καλεί τους ιδιώτες να στηρίξουν τις ‘’πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης της Κυβέρνησης’’!

Για όλα αυτά ουδείς προσέρχεται πλέον στα συσσίτια προπαγάνδας του κ. Τσίπρα.

Ο Ελληνικός λαός χόρτασε από τα ψέματά του».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.