ΝΔ: Στο κενό οι φθηνοί τακτικισμοί της κυβέρνησης
17/01/2017 17:29
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Στο κενό οι φθηνοί τακτικισμοί της κυβέρνησης

«Οι φθηνοί επικοινωνιακοί τακτικισμοί της κυβέρνησης έπεσαν και πάλι στο κενό. Μετά το Βατερλό των τηλεοπτικών αδειών, διά στόματος του κ. Λάππα, η κυβερνητική πλειοψηφία -με την πολυσέλιδη πρότασή της- ομολόγησε εχθές ότι από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών στελεχών.

Η κυβερνητική πλειοψηφία – με την πολυσέλιδη πρότασή της – ομολόγησε χθες ότι από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών στελεχών αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει: «Η Νέα Δημοκρατία από θέση αρχών μάχεται για τη διαφάνεια στη δημόσια ζωή του τόπου. Γι’ αυτό είχε υπερψηφίσει την πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, καθώς άλλωστε δεν είχε τίποτα να κρύψει. Αντιθέτως, η κυβέρνηση βγαίνει και πάλι βαριά τραυματισμένη.

»Όχι μόνο κατέρρευσε το λαϊκίστικο αφήγημά της, περί ύπαρξης του περιβόητου “τριγώνου διαπλοκής” με ευθύνη των παλαιών κομμάτων, αλλά αναδείχθηκαν σειρά ζητημάτων, που αφορούν τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες, αλλά και Μέσα Ενημέρωσης (“Αυγή”) στα οποία προέκυψε ότι είναι βασικός μέτοχος.

»Ως υπεύθυνο κόμμα μελετάμε σε βάθος την πρόταση της πλειοψηφίας και θα αναλύσουμε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας τις επόμενες ημέρες εντός της Επιτροπής. Με στοιχεία και γεγονότα» καταλήγει η ανακοίνωση.

eleftherostypos.gr