ΝΔ σε Μαξίμου: Η αλήθεια για τον Καμμένο θα βγει στο «φως» κι ας φοβούνται κάποιοι
22/06/2017 22:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ σε Μαξίμου: Η αλήθεια για τον Καμμένο θα βγει στο «φως» κι ας φοβούνται κάποιοι

Άγχος για να συσπειρώσει τους κυβερνητικούς βουλευτές πίσω από τον «βαρύτατα εκτεθειμένο υπουργό Εθνικής Άμυνας» καταλογίζει στο Μαξίμου η Νέα Δημοκρατία.

Απαντώντας στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, που υποστήριζε ότι ο κ.Καμμένος στοχοποιείται με μισόλογα, η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά για αγωνία και πανικό του κ.Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού συνεταίρου του και καταλήγει πως «όσο κι αν το φοβούνται, όλα θα έρθουν στο φως».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΝΔ έχει ως εξής:

«Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό του κ. Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού συνεταίρου του.

Ας μην έχει τόσο άγχος κι ας μην βιάζεται να συσπειρώσει τους βουλευτές του πίσω από τον βαρύτατα εκτεθειμένο Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως».

Απάντηση Μαξίμου

Με νέα ανακοίνωση απαντά στη Νέα Δημοκρατία το Μαξίμου για την υπόθεση των επικοινωνιών του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με ισοβίτη.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού υποστηρίζει πως είτε η ΝΔ και ο κ.Μητσοτάκης «θα απαντήσουν με ονόματα, είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων».

Η νέα ανακοίνωση του Μαξίμου έχει ως εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης είτε θα απαντήσουν με ονόματα, είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων.

Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν.

Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολή των οποίων ενεργούν»

Πηγή: eleftherostypos.gr