ΝΔ προς Τζανακόπουλο: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί
24/01/2017 17:46
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ προς Τζανακόπουλο: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για όσα δήλωσε εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία. «Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε κυνικά ότι δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών προσώπων από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας και προσθέτει: «Παραδέχθηκε ότι, όλους αυτούς τους μήνες, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδόθηκε σε ένα επικοινωνιακό σόου που της γύρισε μπούμερανγκ. Υπέπεσε όμως και σε ένα σοβαρό ολίσθημα, όταν υπέδειξε στη Δικαιοσύνη με ποιον τρόπο πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους επικριτικούς τόνους η Πειραιώς τονίζει: «Ο κ. Τζανακόπουλος, αν είχε λίγο φιλότιμο, θα έπρεπε να απαντήσει στον ελληνικό λαό ποιος κρύβεται πίσω από την οffshore της «Αυγής» και τι γίνεται με τις σκαστές παρανομίες με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε το κτίριο της Κουμουνδούρου. Γι’ αυτό, προτού ξαναμιλήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για διαφάνεια και δικαιοσύνη, καλό είναι να θυμάται την παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»».

Αναλυτικά η δήλωση:

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε κυνικά ότι δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών προσώπων από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής.

Παραδέχθηκε ότι, όλους αυτούς τους μήνες, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιδόθηκε σε ένα επικοινωνιακό σόου που της γύρισε μπούμερανγκ.

Υπέπεσε όμως και σε ένα σοβαρό ολίσθημα, όταν υπέδειξε στη Δικαιοσύνη με ποιον τρόπο πρέπει να κάνει τη δουλειά της.

Ο κ. Τζανακόπουλος, αν είχε λίγο φιλότιμο, θα έπρεπε να απαντήσει στον ελληνικό λαό ποιος κρύβεται πίσω από την οffshore της “Αυγής” και τι γίνεται με τις σκαστές παρανομίες με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε το κτίριο της Κουμουνδούρου.

Γι’ αυτό, προτού ξαναμιλήσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για διαφάνεια και δικαιοσύνη, καλό είναι να θυμάται την παροιμία “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”».

eleftherostypos.gr