ΝΔ: Πολλά τα ερωτήματα για το ακίνητο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου
10/01/2018 17:24
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Πολλά τα ερωτήματα για το ακίνητο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

Πειστικές απαντήσεις ζητά η Νέα Δημοκρατία από την κυβέρνηση αναφορικά με τα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με το ακίνητο του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος".

Όπως τονίζει η ΝΔ "τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιο λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;"

Αναλυτικά η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

"Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος”, εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιο λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;

Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη Κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις".

ΣΥΡΙΖΑ σε Ν.Δ: Γελάσαμε και σήμερα

Ειρωνικά απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στις "γαλάζιες" αιχμές για το κτίριο του κόμματος, στην Κουμουνδούρου.

Με ανακοίνωση που τιτλοφορείται "Γελάσαμε και σήμερα", ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι:

1. Το κτήριο στην Κουμουνδούρου ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

2. Το κτήριο αγοράστηκε από την ΕΑΡ, η οποία ενσωματώθηκε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο οποίος και αποπλήρωσε το δάνειο με 175 εκατομμύρια δραχμές, ποσό υπερδιπλάσιο του αρχικού ποσού του δανείου.

3. Προφανώς και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι.

4. Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα , που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και δεν έχει μέσα τις λέξεις "δάνειο" και "κτήριο" γιατί η σκέψη των αναγνωστών πηγαίνει αυτομάτως στα φέσια της ΝΔ, με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατομμυρίων ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτηρίων της.

Πηγή: Capital.gr