ΝΔ: Οι πλειστηριασμοί το πιο ισχυρό δείγμα της κυβερνητικής αναλγησίας
01/12/2017 13:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Οι πλειστηριασμοί το πιο ισχυρό δείγμα της κυβερνητικής αναλγησίας

Ως το πιο ισχυρό δείγμα της κυβερνητικής αναλγησίας χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τους πλειστηριασμούς. Παράλληλα, δια της εκπροσώπου της, Μαρία Σπυράκη, η αξιωματική αντιπολίτευση διαμηνύει πως το κυβερνητικό στρατόπεδο των ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων αναζητάει τη σωτηρία της οικονομίας στους πλειστηριασμούς, την ώρα που χτίζει σχέσεις με τη νέα διαπλοκή και ανέχεται τον παράνομο τζόγο.

Όπως σημείωσε η κ. Σπυράκη, στη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων, η Νέα Δημοκρατία άφησε ένα ισχυρότερο σύστημα προστασίας, καθώς είχε επιλέξει και είχε προστατεύσει μέχρι τέλους την πρώτη κατοικία. "Άκουσα τον κ. Τσακαλώτο να μιλάει και νόμιζα πως ήταν εκπρόσωπος του διεθνούς καπιταλισμού", ανέφερε, για να εστιάσει, αμέσως μετά, στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, εκφράζοντας τον προβληματισμό της "γαλάζιας" παράταξης για την αξιοποίηση του φάσματος.

Όπως τόνισε η κ. Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία έχει τη δυνατότητα να βρει τους στρατηγικούς κακοπληρωτές και να προχωρήσει σε αυτούς τους πλειστηριασμούς και να προστατεύσει τη λαϊκή κατοικία. "Η κυβέρνηση δίνει μόνο το 60% της προστασίας που είχαμε δώσει εμείς, για το 2017", είπε. "Δε θα ανεχτούμε φαινόμενα λαγών, Καλογρίτσα και βοσκοτόπια", επεσήμανε, όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες.

capital.gr