ΝΔ: Οι μολότοφ στο ΑΤ Ζωγράφου αναδεικνύουν τη στρεβλή λειτουργία του ασύλου
08/07/2017 16:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Οι μολότοφ στο ΑΤ Ζωγράφου αναδεικνύουν τη στρεβλή λειτουργία του ασύλου

Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή επίθεση αγνώστων με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου, η Νέα Δημοκρατία, μέσω του Μάξιμου Χαρακόπουλου, επικρίνει έντονα τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αναπληρωτή Τομεάρχη Εσωτερικών της ΝΔ, η επίθεση στο ΑΤ Ζωγράφου με μολότοφ από τον χώρο της πανεπιστημιούπολης "αναδεικνύει εκ νέου τη στρεβλή λειτουργία του λεγόμενου ασύλου".

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χαρακόπουλου:

"Η στοχοποίηση του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου από τους γνωστούς αγνώστους, με τη ρίψη βομβών μολότοφ από την Πανεπιστημιούπολη, αναδεικνύει εκ νέου τη στρεβλή λειτουργία του λεγόμενου ασύλου.

Προστατευμένοι από έναν ξεπερασμένο θεσμό - ο οποίος από άσυλο ιδεών κατάντησε άσυλο παρανομίας και ασυδοσίας - ταραχοποιοί κάθε φυράματος μπορούν να δρουν ατιμώρητοι. Έτσι, οι χώροι των Πανεπιστημίων μας μετατρέπονται σε νησίδες ανομίας για οργανωμένες μειοψηφίες και κάθε είδους συμμορίες. Είναι άλλωστε πρόσφατη η κραυγή αγωνίας των φοιτητών του ΑΠΘ.

Δυστυχώς, όλα αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για μια Κυβέρνηση που όχι μόνον δεν βλέπει το πρόβλημα, αλλά το ενισχύει κιόλας με τις αποφάσεις και τις δηλώσεις των αρμοδίων Υπουργών.

Ωστόσο, η ελληνική κοινωνία στη συντριπτική της πλειοψηφία συμφωνεί ότι ήλθε πλέον ο καιρός να τελειώσουμε με αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση, που δεν συνάδει με ένα κράτος δικαίου".

capital.gr