ΝΔ: Ο Τσίπρας εισπράττει την αγανάκτηση των πολιτών – Ούτε… λέξη για φόρους, φτώχεια, ανεργία
09/04/2017 15:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Ο Τσίπρας εισπράττει την αγανάκτηση των πολιτών – Ούτε… λέξη για φόρους, φτώχεια, ανεργία

Ομιλία-«ορισμό της προπαγάνδας σε πλήρη απόσταση από τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες» χαρακτηρίζει η ΝΔ τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τη συμφωνία της Μάλτας στο κόμμα του.

Στον απόηχο της ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει συνολική επίθεση εναντίον του. Χαρακτηρίζοντας την παρέμβαση Τσίπρα ως ορισμό της προπαγάνδας, η οδός Πειραιώς επισημαίνει πως έρχεται σε πλήρη απόσταση από την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες.

«Ούτε μια λέξη για τη φτώχια που εξαιτίας του αυξήθηκε αυτά τα δυο χρόνια. Ούτε μια λέξη για την άγρια υπερφορολόγηση όλων των Ελλήνων και τη νέα μείωση των συντάξεων που ο ίδιος συμφώνησε. Ούτε μια λέξη για τους ανέργους που χάνουν την ελπίδα τους», τονίζει, σε ανακοίνωση του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, εγκαλεί τον πρωθυπουργό για μια διαπραγμάτευση εσωτερικής κατανάλωσης και στέκεται στην κυβερνητική αβελτηρία όσον αφορά στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

«Η κυβέρνησή του αρνείται δογματικά τις ιδιωτικοποιήσεις και τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία. Ο κ. Τσίπρας εισπράττει όλο και περισσότερο την αγανάκτηση και την περιφρόνηση όλων των Ελλήνων», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

eleftherostypos.gr