ΝΔ: Ό,τι και να κάνουν ο κλαυθμός και ο οδυρμός το βράδυ των εκλογών θα είναι όλος δικός τους
22/04/2019 17:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Ό,τι και να κάνουν ο κλαυθμός και ο οδυρμός το βράδυ των εκλογών θα είναι όλος δικός τους

«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Γερουλάνο, προχώρησε σήμερα σε ένα πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει: «Αποφάσισαν ετσιθελικά να τοποθετηθούν στην πλατεία Συντάγματος μόνο τα προεκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρένας Δούρου, του Νάσου Ηλιόπουλου και του Παύλου Γερουλάνου και επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία και τον Γιώργο Πατούλη να τοποθετήσουν τα δικά τους στην πλατεία Κλαυθμώνος».

Καταλήγοντας, η Πειραιώς προσθέτει: «Ό,τι και να κάνουν, όμως, ο κλαυθμός και ο οδυρμός το βράδυ των εκλογών θα είναι όλος δικός τους».

Απάντηση Γ. Καμίνη

«Μαθήματα σεβασμού στην αναλογικότητα και την ισότητα, που με ευλάβεια ακολουθεί ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία οκτώ χρόνια», πρέπει να παρακολουθήσει η ΝΔ, σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε απάντησή του.

Ακόμη επισημαίνει ότι « η ΝΔ δεν είχε λέξη να πει για την απόφαση - σταθμό του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας να αποκλείσει τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή από την κατανομή προεκλογικών χώρων προβολής. Επίσης αποσιωπά προκλητικά το γεγονός ότι τα μέλη της δημοτικής της παράταξης προτίμησαν να κρυφτούν, βγαίνοντας από την αίθουσα, κατά τη σχετική ονομαστική ψηφοφορία».

Τέλος, απαντώντας στον ισχυρισμό της ΝΔ ότι συμπλέει με το ΣΥΡΙΖΑ , τονίζει ότι την κατανομή των χώρων κατήγγειλε και το κυβερνών κόμμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ