ΝΔ: Ο Κοντονής είναι ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων για την Ηριάννα
18/07/2017 17:22
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Ο Κοντονής είναι ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων για την Ηριάννα

Τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος υποστήριξε «ότι για μας είναι δυσάρεστη έκπληξη η απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριάννα» χαρακτηρίζει ως «ηθικό αυτουργό» των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Παράλληλα, όπως τονίζει, οι δηλώσεις αυτές ήταν «λάδι στη φωτιά» για όσους επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μια νέα επίθεση της Κυβέρνησης εναντίον της Δικαιοσύνης δεν αποτελεί είδηση.

Είναι πλέον καθημερινή συνήθεια πολλών στελεχών της.

Είναι, όμως, η πρώτη φορά που Υπουργός Δικαιοσύνης εκφράζει από το βήμα της Βουλής την έντονη δυσαρέσκειά του για μία δικαστική υπόθεση και προεξοφλεί νέα εκδίκασή της, με άλλη σύνθεση του Δικαστηρίου.

Για μια ακόμη φορά, ο Υπουργός Δικαιοσύνης με την παρέμβασή του σε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολής Αθηνών υπερέβη τα όρια και, με τη συμπεριφορά του αυτή, απλά ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Είναι προφανές ότι τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνα από κουκουλοφόρους και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν ηθικό αυτουργό, που δεν είναι άλλος από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Σταύρο Κοντονή».

eleftherostypos.gr