Φωτο: ΑΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ
05/10/2018 18:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Nα διαταχθεί άμεσα εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες για το προσφυγικό

Ο τομεάρχης Μεταναστευτικης πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε πως για πολλοστή φορά, έχουμε μια κυβέρνηση που δεν εστιάζει στην ουσία των καταγγελιών, αλλά απαντά με δίωξη των καταγγελλόντων.

«Συνεχίζει να μη δίνει κανένα στοιχείο για το πού έχουν πάει τα 1,6 δισ. ευρώ του Προσφυγικού. Εξακολουθεί να μην εξηγεί τι φταίει και χιλιάδες άνθρωποι συνεχίζουν να ζουν σε hot spots ντροπής και προσβολής για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ.

Παράλληλα, τόνισε πως το κόμμα του θα συνεχίσει τον έλεγχο των καταγγελιών.

«Ήρθε η ώρα να χυθεί φως στις σκιές της κυβέρνησης γύρω από τη διαχείριση του Προσφυγικού», συμπλήρωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης, ενώ παράλληλα ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, δήλωσε πως μετά τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις και αποπομπές κυβερνητικών αξιωματούχων, τις καταγγελίες τους για αδιαφανείς διαδικασίες και διασπάθιση κοινοτικών πόρων, εγείρεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα. «Πρέπει να γίνει το αυτονόητο. Η Δικαιοσύνη να ελέγξει τις καταγγελίες και να διαταχθεί άμεσα εισαγγελική έρευνα ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ