ΝΔ: Η σιωπή Τσίπρα για τα ψευτο-έγγραφα Καμμένου αποδεικνύουν την ενοχή του
03/12/2017 18:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Η σιωπή Τσίπρα για τα ψευτο-έγγραφα Καμμένου αποδεικνύουν την ενοχή του

Πυρά κατά του πρωθυπουργού για τη στάση που κρατά σχετικά με τα ψευτο-έγγραφα που κατέθεσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

Η Πειραιώς,απαντώντας στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, επισημαίνει πως το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα-Καμμένου θα διερευνηθεί είτε από αυτή είτε από την επόμενη Βουλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

"Η τετραήμερη σιωπή του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις της Ν.Δ. ότι τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια, απλά επιβεβαιώνουν την ενοχή του.

Όπως και η σημερινή αφωνία του κ. Τσίπρα για τη νέα απίστευτη αποκάλυψη ότι ο κ. Καμμένος διαπραγματευόταν με τον περιβόητο Παπαδόπουλο - τον οποίο κατά τα άλλα "δεν γνώριζαν” - την πώληση 25 διαφορετικών οπλικών συστημάτων συνολικής αξίας 700 εκ. ευρώ.

Όσο κι αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση με το ανύπαρκτο θέμα του πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη για το οποίο έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Βουλή, το τεράστιο σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου θα διερευνηθεί σε βάθος είτε από αυτήν, είτε από την επόμενη Βουλή.

capital.gr