ΝΔ: Η Μέρκελ κατανοεί την αντίθεση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στη συμφωνία των Πρεσπών
10/01/2019 22:29
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Η Μέρκελ κατανοεί την αντίθεση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στη συμφωνία των Πρεσπών

Την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, επιβεβαίωσε ότι κατανοεί την αντίθεσή της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για τη συμφωνία των Πρεσπών εκφράζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα την ίδια ικανοποίηση εκφράζουν και για για την παραδοχή της κυρίας Μέρκελ ότι δεν μπορεί να επηρεάσει τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει αύριο μια εποικοδομητική και εφ όλης της ύλης συζήτηση με την καγκελάριο της Γερμανίας, Αγκελα Μέρκελ, την οποία καλωσορίζει στην Ελλάδα. Ως προς τις σημερινές της δηλώσεις για το Σκοπιανό, η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι η κ. Μέρκελ επιβεβαίωσε ότι κατανοεί την αντίθεση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού στη συμφωνία των Πρεσπών, όπως για την παραδοχή της δεν μπορεί να επηρεάσει τη θέση της ΝΔ και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης", σχολιάζουν χαρακτηριστικά πηγές της οδού Πειραιώς.

Την ίδια στιγμή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε στη δημοσιότητα το tweet που έκανε απόψε ο Μάνφρεντ Βέμπερ. Όπως σχολιάζουν στην οδό Πειραιώς, η αναφορά του κ. Βέμπερ είναι η απάντησή του "στην προπαγάνδα με fake news που διέσπειρε ο κ. Παπαδημούλης και αναπαρήγαγε η ΕΡΤ" ότι υπήρξε μια τάχα συνέντευξή του που τον ήθελε δήθεν να αντιτίθεται στη θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό.

Το tweet του κ. Βέμπερ έχει ως εξής: "Σέβομαι απολύτως την ευαισθησία του ελληνικού λαού στο ονοματολογικό ζήτημα με την πΓΔΜ. Δεν υπήρξε συνέντευξή μου γι αυτό το θέμα. Σέβομαι τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και πιστεύω βαθιά ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερότητα και ευημερία, καταπολεμώντας το λαϊκισμό".

Πηγή:capital.gr