ΝΔ: Η κυβέρνηση να πράξει την αυτονόητη υποχρέωσή της για τα Paradise Papers
06/11/2017 19:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Η κυβέρνηση να πράξει την αυτονόητη υποχρέωσή της για τα Paradise Papers

Θέση για τα περιλάλητα...Paradise Papers παίρνει η Νέα Δημοκρατία, καλώντας την κυβέρνηση να πράξει αυτήν τη φορά την αυτονόητη υποχρέωση της, όπως τονίζει χαρακτηριστικά. Να ελέγξει, δηλαδή, γρήγορα και αποτελεσματικά, τους πάντες και τα πάντα.

"Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις νέες διεθνείς αποκαλύψεις των λεγόμενων Paradise Papers. Στα χιλιάδες ονόματα που φέρονται να διέθεταν λογαριασμούς σε εξωχώριες εταιρείες υπάρχουν και αρκετά Ελλήνων πολιτών. Καλούμε την κυβέρνηση να πράξει αυτή την φορά την αυτονόητη υποχρέωσή της. Να ελέγξει γρήγορα και αποτελεσματικά τους πάντες και τα πάντα. Να ξεκαθαρίσει, δηλαδή, ποιοι Έλληνες με απολύτως νόμιμο τρόπο ασκούσαν επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα στο εξωτερικό και ποιοι έχουν προβεί σε φοροδιαφυγή ή άλλη παράνομη δραστηριότητα, οδηγώντας τους τελευταίους το ταχύτερον δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης", σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Οδός Πειραιώς.

"Με απλά λόγια καλούμε την κυβέρνηση να ξεφύγει επιτέλους από την γνωστή τακτική της των επικοινωνιακών εντυπώσεων. Και να συνειδητοποιήσει ότι οι έντιμοι και συνεπείς φορολογούμενοι δεν αντέχουν άλλο να πληρώνουν την αδράνεια και την ανικανότητά της", επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.

capital.gr