ΝΔ: Η αποστράτευση του ταξίαρχου Παπαδάκη γεννά πολλά ερωτήματα
03/03/2018 22:36
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Η αποστράτευση του ταξίαρχου Παπαδάκη γεννά πολλά ερωτήματα

Για πλήθος ερωτημάτων που γεννούν οι πρόσφατεςκρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς και πιο συγκεκριμένα η αποστράτευση του Ταξίαρχου Παπαδάκη, κάνει λόγο ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Όπως τονίζει, η κίνηση αυτή σχετίζεται με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ.Καμμένος, ενώ παράλληλα ο κ. Κικίλιας υπενθυμίζει ότι ο Ταξίαρχος Παπαδάκης "ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την "δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ.Καμμένοςμε τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο".

Αναλυτικά ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ αναφέρει:

"Οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, γεννούν πολλά ερωτήματα καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος.

Συγκεκριμένα, αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την "δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η Kυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα".

capital.gr