ΝΔ: Γιατί ο πρωθυπουργός αρνείται τις Εξεταστικές Επιτροπές;
06/07/2017 17:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Γιατί ο πρωθυπουργός αρνείται τις Εξεταστικές Επιτροπές;

Νέα ερωτήματα απευθύνει η Νέα Δημοκρατία προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου για την εξεταστική επιτροπή όσον αφορά στην υπόθεση Καμμένου. Ειδικότερα, η ΝΔ θέτει το ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός αρνείται τις Εξεταστικές Επιτροπές για την οικονομική καταστροφή του 2015 και την εμπλοκή του κ. Καμμένου στη σκανδαλώδη υπόθεση με τον ισοβίτη κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: "Τις Εξεταστικές Επιτροπές, που αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η Νέα Δημοκρατία τις έχει υπερψηφίσει όλες.

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο πρωθυπουργός είναι γιατί αρνείται τις Εξεταστικές Επιτροπές για την οικονομική καταστροφή του 2015 και την εμπλοκή του κ. Καμμένου στη σκανδαλώδη υπόθεση με τον ισοβίτη κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών.

Γιατί ο κ. Τσίπρας αρνείται να απαντήσει στα ερωτήματα των πολιτών για το αν γνώριζε τους διαλόγους και τη σχέση του κ. Καμμένου με το φυλακισμένο ισοβίτη;".

Νωρίτερα το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού υπογράμμιζε ότι "ούτε Siemens, ούτε Novartis, ούτε Ερρίκος Ντυνάν, ούτε εξοπλιστικά, ούτε θαλασσοδάνεια. Το μόνο που θυμάται ο κ. Μητσοτάκης είναι να στοχοποιεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, κατ΄ εντολή φίλων του επιχειρηματιών" και συνέχιζε: "Σε αυτή την απεγνωσμένη επιχείρηση αντιπερισπασμού είναι προφανές ότι δεν θα συμμετέχουμε".

capital.gr