ΝΔ για την γυναίκα που ξεψύχησε αβοήθητη στην Φολέγανδρο: Εξοργίζει η αδιαφορία του υπουργείου Υγείας
02/06/2017 18:04
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ για την γυναίκα που ξεψύχησε αβοήθητη στην Φολέγανδρο: Εξοργίζει η αδιαφορία του υπουργείου Υγείας

«Εξοργίζει η αδιαφορία του υπουργείου Υγείας για την υπόθεση ασθενούς που ξεψύχησε αβοήθητη στη Φολέγανδρο, την ώρα που ο «υπουργός του facebook» κύριος Πολάκης «ασχολούνταν με τα συνήθη ξεσπάσματα μίσους που τον χαρακτηρίζουν», επισημαίνει σε ανακοίνωση για το ζήτημα η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας παράλληλα την «άμεση και πλήρη διερεύνηση του θέματος» και τον καταλογισμό ευθυνών».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Προκαλεί και εξοργίζει πλέον ολόκληρη την κοινωνία η αδιαφορία, με την οποία αντιμετωπίζει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τα προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου, 57χρονη γυναίκα ξεψύχησε αβοήθητη στη Φολέγανδρο, επειδή δεν υπήρχε γιατρός για την παροχή βοήθειας. Η γυναίκα βρέθηκε στο έλεος της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, καθώς θα μπορούσε να είχε σωθεί αν υπήρχε ένας γιατρός στο νησί των 750 κατοίκων.

Την ίδια ώρα ο γνωστός “Υπουργός του Facebook” κ. Πολάκης ασχολούνταν με τα συνήθη ξεσπάσματα μίσους που τον χαρακτηρίζουν, αντί να επιδιώκει να λύνει προβλήματα στο χώρο της υγείας που αποδεικνύονται δυστυχώς μοιραία.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει την άμεση και πλήρη διερεύνηση του θέματος, τον καταλογισμό ευθυνών όπου υπάρχουν και βεβαίως την κάλυψη των απαραίτητων υγειονομικών μονάδων σε ολόκληρη τη χώρα και ειδικά στα νησιά μας. Μέχρι πότε άραγε θα πληρώνουν οι πολίτες την ανικανότητα αυτών που μας κυβερνούν;».

eleftherostypos.gr