ΝΔ για Ερρίκος Ντυνάν: Η λάσπη θα επιστρέψει αλλά για τα πραγματικά τους σκάνδαλα
05/11/2018 18:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ για Ερρίκος Ντυνάν: Η λάσπη θα επιστρέψει αλλά για τα πραγματικά τους σκάνδαλα

Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας στον απόηχο της δημοσιοποίησης του πορίσματος για το Ερρίκος Ντυνάν. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαλεί την κυβέρνηση ότι πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα επισημαίνοντας ότι αυτή είναι και η μοναδική στόχευσή της.

"Και μόνο το γεγονός ότι η εξεταστική δεν κατέληξε σε προανακριτική αυτό σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν ούτε καν ενδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον υπουργών. Επιστρέφοντας την υπόθεση στη δικαιοσύνη που ούτως ή άλλως την ερευνά το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα. Ακολουθούν τη γνωστή μέθοδο των δήθεν εξεταστικών που δεν καταλήγουν πουθενά καθώς δεν βρίσκονται στοιχεία για να υποστηρίξουν τις ευφάνταστες κατηγορίες που φτιάχνουν στο μυαλό τους και στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ που ελέγχουν", σημειώνουν πηγές της οδού Πειραιώς.

"Το γεγονός ότι μετά το φιάσκο της Novartis επιλέγουν τώρα τη λογική του σήριαλ δηλαδή πάνε κομματιαστά και βγάζουν στην επικαιρότητα πόρισμα για κάθε υπόθεση σημαίνει ότι θέλουν να κρατήσουν τη λάσπη στην επικαιρότητα. Λάσπη, λάσπη κάτι θα μείνει. Αυτή είναι η στόχευσή τους. Αλλά δεν θα μείνει τίποτα, η λάσπη τους θα επιστρέψει για τα πραγματικά τους σκάνδαλα.Υπενθυμίζουμε ότι το Ντυνάν πουλήθηκε 115 εκατ. ευρώ ενώ χρωστούσε 230 εκατ. ευρώ και πληρώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τώρα ενώ πέτυχε αυτή η πώληση να το αγοράσει με μηδέν χρέη έναντι 75 εκατ. ευρώ δείχνει πόσο εσφαλμένη και καταστροφική είναι η πολιτική τους", προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανέφερε νωρίτερα το Capital.gr : Τους δύο πρώην υπουργούς κ.κ. Ανδρέα Λοβέρδο και Άδωνι Γεωργιάδη επιχειρούν να στοχοποιήσουν οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Σύμφωνα με τη διαρροή του πορίσματος που έχει συντάξει μόνο η πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην Εξεταστική για την Υγεία και αφορά το "Ερρίκος Ντυνάν" θα πρέπει να διαβιβαστούν τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και την αρμόδια εισαγγελία για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Πηγή: capital.gr