ΝΔ: Ένα και το αυτό Τσίπρας - Πολάκης
30/06/2017 14:58
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Ένα και το αυτό Τσίπρας - Πολάκης

"Ένα και το αυτό” χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, με αφορμή τη στήριξη του πρώτου προς τον δεύτερο, κατά τη σημερινή επίσκεψη Τσίπρα στο υπουργείο Υγείας.

"Ο κ. Τσίπρας επιλέγει οριστικά να ταυτιστεί με τις πιο ακραίες πολιτικές παρουσίες της κυβέρνησής του. Μετά την στήριξή του στον κ. Καμμένο, σήμερα μας δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τον κ. Πολάκη. Επομένως, εκτός από μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα”, τονίζει, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η αξιωματική αντιπολίτευση.

Βολές κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε και ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

"Για μια ακόμη φορά, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία. Ζει σε ένα άλλο, παράλληλο σύμπαν, όπου όλα τα βλέπει "καλώς καμωμένα”. Δεν βλέπει ότι το σύστημα δημόσιας Υγείας καταρρέει. Χειρουργεία αναβάλλονται από ελλείψεις υλικών, άνθρωποι χάνονται από την απουσία ασθενοφόρων, τακτικά ραντεβού στα νοσοκομεία κλείνονται με αναμονή 7-8 μηνών, λόγω έλλειψης γιατρών, ασθενείς ψάχνουν και δεν βρίσκουν φάρμακα. Πήγε στο υπουργείο Υγείας, όχι γιατί έχει κάποιο σχέδιο να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά για να δώσει πάλι ψεύτικες υποσχέσεις για διορισμούς. Προκαλούν τους πολίτες με την ανικανότητα και την αναλγησία τους”, ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

capital.gr