ΝΔ: Δε θα γίνουμε συνυπεύθυνοι του Α. Τσίπρα στις επιζήμιες επιλογές του
27/01/2018 22:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΝΔ: Δε θα γίνουμε συνυπεύθυνοι του Α. Τσίπρα στις επιζήμιες επιλογές του

Το δεύτερο κύμα επίθεσης κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή το ονοματολογικό των Σκοπίων, εξαπέλυσε πριν λίγη ώρα η Νέα Δημοκρατία.

Οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, βρέθηκαν στο στόχαστρο της οδού Πειραιώς. Η "γαλάζια" παράταξη τονίζει πως η πρωθυπουργική παρέμβαση δικαιώνει πλήρως την απόφασή της να μη γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του κ. Τσίπρα.

"Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις. Σήμερα είχε μάλιστα το θράσος να χαρακτηρίσει "προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με την σημερινή του παρέμβαση ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του", επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση. Παράλληλα, σημειώνει ότι αναμένει το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το εαν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση.

capital.gr