Ν.Δ.: Έκθετοι Καμμένος-Τσίπρας από όσα δήλωσε ο Β. Παπαδόπουλος
06/03/2018 19:21
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ν.Δ.: Έκθετοι Καμμένος-Τσίπρας από όσα δήλωσε ο Β. Παπαδόπουλος

Νέα και συνάμα μείζονα ερωτήματα προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για την υπόθεση πώλησης οπλικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, φέρνει στο προσκήνιο η Νέα Δημοκρατία.

Όπως επισημαίνουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσα φέρεται να δήλωσε στην κατάθεση του ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος αφήνουν απολύτως έκθετο τόσο τον υπουργό Άμυνας όσο και τον πρωθυπουργό ο οποίος τον κάλυψε από το βήμα της Βουλής.

"Ο κ. Παπαδόπουλος ομολογεί, μεταξύ άλλων, ότι δεν κατέθεσε ποτέ τα πιστοποιητικά τελικού χρήστη που ήταν αναγκαία για να ολοκληρωθεί νόμιμα η πώληση των βλημάτων. Ακόμη, παραδέχεται ότι είχε συνάντηση με τον κ. Καμμένο για να διερευνήσει την πιθανότητα αγοράς στρατιωτικού υλικού, ενώ επικοινώνησε στη συνέχεια μαζί του και με sms για να τον προειδοποιήσει σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής της υπόθεσης λόγω της επίσκεψης των πραγματικών εκπροσώπων της Σαουδικής Αραβίας", τονίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, επισημαίνουν πως, ύστερα από όλα αυτά, ο κ. Καμμένος οφείλει να απαντήσει στο αυτονόητο. Εάν, δηλαδή, "επιμένει στην άποψή του ότι με τον Παπαδόπουλο "δεν είχε καμία σχέση" και ότι η επιχειρούμενη πώληση των βλημάτων έγινε νόμιμα και χωρίς μεσάζοντες".

capital.gr