Μητσοτάκης: Tο μέλλον της Ελλάδας αρχίζει τώρα
17/05/2019 14:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μητσοτάκης: Tο μέλλον της Ελλάδας αρχίζει τώρα

Με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και αιχμές τη μείωση των φόρων, τη δημιουργία πολλών νέων και καλών θέσεων εργασίας και την επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, δόθηκε στη δημοσιότητα το κεντρικό προεκλογικό σποτ της οδού Πειραιώς.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητεί τη στήριξη όλων των πολιτών για να αλλάξει πορεία η χώρα. Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδεικνύει την ανανέωση της ΝΔ και αναφέρεται στο ευρωψηφοδέλτιό της, στο οποίο, όπως τονίζει, δεν μετέχουν μόνον πολιτικοί, αλλά και πρόσωπα που έχουν γνώσεις και όρεξη για δουλειά και αξίζουν να γίνουν πολιτικοί.

Το μήνυμα των επικείμενων εκλογών είναι ξεκάθαρο, καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης. "Ψηφίζουμε για την ευρωβουλή, αλλά κυρίως ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα".

Το προεκλογικό σποτ γυρίστηκε κυρίως στη διάρκεια των περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη και δε μετέχουν ηθοποιοί, καθώς όλα τα πρόσωπα που εμφανίζονται είναι πολίτες που τον υποδέχθηκαν στις πόλεις τους. Για παράδειγμα, η ελληνική σημαία που εμφανίζεται στην αρχή είναι από το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε στην Πάρο, ενώ σκηνές υπάρχουν από τις πρόσφατες περιοδείες του στα Τρίκαλα, την ορεινή Νάξο, τη Λάρισα και την πτήση επιστροφής από την Θεσσαλονίκη.

Το σποτ καταλήγει με πλάνα από την πρόσφατη εκδήλωση που παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ και το κεντρικό σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας "Αξίζουμε Καλύτερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη".

Το πλήρες κείμενο του κεντρικού σποτ της ΝΔ είναι το εξής:

"Στις 26 Μαΐου χρειάζομαι τη στήριξή σας για να φέρουμε μαζί τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αλλαγή πορείας. Αλλαγή σε πρόσωπα. Αλλαγή νοοτροπίας. Γιατί ο κόσμος αλλάζει μόνο όταν αλλάζουμε εμείς.

Θέλουμε να μειώσουμε τους φόρους.
Να δημιουργήσουμε νέες, καλύτερες δουλειές.
Να ξαναφέρουμε γύρω μας το αίσθημα ασφάλειας.
Για να το πετύχουμε διεκδικούμε στην Ευρώπη χαμηλότερα πλεονάσματα.
Περισσότερους πόρους.
Φύλαξη και προστασία των συνόρων μας.

Το ψηφοδέλτιό μας έχει άξιους Έλληνες που μπορούν να προσφέρουν. Άλλοι είναι πολιτικοί και άλλοι αξίζει να γίνουν πολιτικοί. Όλοι όμως έχουν ιδέες, γνώσεις, όρεξη για δουλειά.

Η 26 η Μαΐου είναι μια κρίσιμη Κυριακή. Ψηφίζουμε για την ευρωβουλή, αλλά κυρίως ψηφίζουμε για το μέλλον μας.

Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει.

Αρχίζει τώρα".

Πηγή:capital.gr