Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Έχω έντονες ανησυχίες για τις εξελίξεις στο προσφυγικό
24/02/2016 14:47
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Έχω έντονες ανησυχίες για τις εξελίξεις στο προσφυγικό

Την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στο προσφυγικό εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε σήμερα να δει εκτάκτως τον κ. Παυλόπουλο, με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις για το μεταναστευτικό, προσφυγικό.

Υποδεχόμενος τον πρόεδρο της ΝΔ ο κ. Παυλόπουλος τον ευχαρίστησε «για το γεγονός ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες, έχουμε την δυνατότητα να ανταλλάσσουμε αυτές τις απόψεις». Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι απόψεις αυτές «είναι εξαιρετικά χρήσιμες και για την άσκηση των δικών μου καθηκόντων».

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε στον κ. Παυλόπουλο τις έντονες ανησυχίες που έχει για τις εξελίξεις στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, τις οποίες και, όπως τόνισε, ήθελε να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο προσφυγικό σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.

protothema.gr