Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή
02/11/2016 16:22
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή

Με το ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συζήτησα με τους εκπροσώπους του κλάδου τις δραματικές συνθήκες στην πραγματική οικονομία και την πτώση του τζίρου στο λιανικό εμπόριο. Πτώση που οφείλεται στην κρίση εμπιστοσύνης, στη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών και στην υπερφορολόγηση. Όλα αυτά, δηλαδή, που επέβαλε αυτή η ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως η Ελλάδα μοιάζει με ρημαγμένη χώρα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι η ύφεση συνεχίζεται, οι επενδυτές εγκαταλείπουν τη χώρα, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις πολλαπλασιάζονται και οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον δρόμο. «Δεν πάει άλλο. Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι χρειάζεται μείωση φόρων, μείωση δαπανών, επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η ρευστότητα στην αγορά, να γίνουν επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μειωθεί η ανεργία.

«Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται η συμφωνία αλήθειας που έχουμε καταθέσει στον ελληνικό λαό για να βγει η χώρα, επιτέλους, από την κρίση», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

imerisia.gr