Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ψήφισε 4ο Μνημόνιο με φόρους και δίχως χρηματοδότηση!
24/05/2017 19:29
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ψήφισε 4ο Μνημόνιο με φόρους και δίχως χρηματοδότηση!

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το βήμα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, σημειώνοντας ότι οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκαναν την Ελλάδα πρωταθλήτρια στους φόρους και ουραγό στην ανάπτυξη.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε ότι κυβέρνηση αντί να κάνει μεταρρυθμίσεις, βυθίζει την οικονομία, με τους φόρους που επιβάλει τονίζοντας ότι ακόμα και το υψηλό πλεόνασμα που πέτυχε επιβάρυνε την κατάσταση στην οικονομία. Ακόμα επεσήμανε ότι η κυβέρνηση ψήφισε 4ο Μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση αλλά με φόρους.

Σχετικά με το Eurogroup της περασμένης Δευτέρας, άσκησε κριτική τόσο στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι δεσμεύτηκε σε υπερ-πλεονάσματα για πολλά χρόνια όσο και τους εταίρους για τους οποίους είπε ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν την αναξιοπιστία της κυβέρνησης ως άλλοθι για να μην τηρήσουν τις δικές τους δεσμεύσεις.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, πρόσθεσε ότι τα αντίμετρα που έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας είναι μια πολιτική απάτη αφού η εφαρμογή τους προϋποθέτει πλεόνασμα 5,5% και επανέλαβε για μια ακόμη φορά την αναγκαιότητα να απομακρυνθεί η κυβέρνηση από την εξουσία ώστε η Ελλάδα να κάνει το βήμα προς το μέλλον.

Έπειτα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να χτίσει αφ’ ενός έναν κομματικό στρατό στα πλαίσια του πελατειακού κράτους, αφ’ ετέρου μια νέα διαπλοκή στα ΜΜΕ χαρίζοντας πρόστιμα και ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα χαριστεί σε κανέναν.

eleftherostypos.gr