Μητσοτάκης: Η ασφάλεια των πολιτών αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία
23/06/2017 13:32
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μητσοτάκης: Η ασφάλεια των πολιτών αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,συναντήθηκε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή τους.


Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι για τη Νέα Δημοκρατία η ασφάλεια των πολιτών είναι ύψιστη προτεραιότητα.

Τόνισε, επίσης, τον καθοριστικό ρόλο της αστυνομίας και την απόλυτη στήριξή του στους άντρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ στο πολύ σημαντικό έργο που εκτελούν.

Αναγνώρισε τα μεγάλα προβλήματα σε σχέση με την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών που έχουν οξυνθεί τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά το θέμα της πρωτοβουλίας της ΠΟΑΣΥ για την εκδήλωση της 29ης Ιουνίου, ανέφερε ότι η αυτονομία της ΠΟΑΣΥ είναι δεδομένη και αυτονόητη, ενώ επανέλαβε τη θέση που δημόσια έχει ήδη εκφράσει για το θέμα, αναγνωρίζοντας όμως το δικαίωμα κάθε σωματείου να οργανώνει σε νόμιμα πλαίσια οποιαδήποτε εκδήλωση ή συγκέντρωση.

Τέλος, με δεδομένο ότι η απόφαση της ΠΟΑΣΥ έχει ληφθεί και η εκδήλωση έχει λάβει τη νόμιμη άδεια, σημείωσε ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης να διαφυλάξει την τάξη και την ασφάλεια όσων συμμετέχουν σε αυτήν.