Μητσοτάκης: «Εγώ μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο, σε αντίθεση με τον Τσίπρα»
14/05/2016 15:32
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μητσοτάκης: «Εγώ μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο, σε αντίθεση με τον Τσίπρα»

«Έχω την άνεση να μπορώ να κυκλοφορώ στην κοινωνία, δεν νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να το κάνει, παρά μόνο προστατευμένος από τις κλούβες των ΜΑΤ». Η φράση αυτή ειπώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνομιλητές του, σε συζήτηση για το πρόγραμμα των περιοδειών που σχεδιάζει να κάνει σε όλη τη χώρα, προκειμένου να επικοινωνήσει τις θέσεις της Ν.Δ.

Βασικός στόχος του είναι να στείλει προς τους πολίτες ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Το «όλοι ίδιοι είμαστε», που έχει επιχειρήσει να περάσει ως κυρίαρχη άποψη στην κοινωνία το Μέγαρο Μαξίμου, δεν ισχύει, αλλά αντιθέτως υπάρχει εναλλακτική λύση για έξοδο από την κρίση την οποία πρεσβεύει η Ν.Δ., με διακριτό πολιτικό στίγμα και συγκεκριμένες προτάσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα για την οικονομία.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Ε.Τ.» της Κυριακής, θα συνεχίσει την επιχείρηση αποδόμησης του επικοινωνιακού σχεδίου και της ρητορικής που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να καλύψει το «φορο-καύσωνα» που προκάλεσε, αν και βρισκόμαστε ακόμη στα τέλη της άνοιξης και όλα δείχνουν πως η χώρα θα βρεθεί ξανά μπροστά σε ένα δύσκολο καλοκαίρι.

eleftherostypos.gr