Μητσοτάκης από την Ιτέα: Θέλω να ενώσω όλους τους Ελληνες για να βγούμε από το αδιέξοδο
03/03/2017 15:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μητσοτάκης από την Ιτέα: Θέλω να ενώσω όλους τους Ελληνες για να βγούμε από το αδιέξοδο

Κάλεσμα στον λαό να συστρατευθεί σε μία εθνική προσπάθεια ώστε να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητοτάκης κατά την περιοδεία του στη Φωκίδα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε στην Ιτέα το γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης, και τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας συνολικά για την πορεία της χώρας. Σκοπός μας δεν είναι να απευθυνθούμε μόνο στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Ο δικός μου σκοπός είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Το χαμόγελό σας και η αισιοδοξία με την οποία με υποδεχθήκατε είναι η καλύτερη απόδειξη ότι αυτή η χώρα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον».

Στην συνέχεια εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψή του στην Ιτέα: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία, μετά από πολλά χρόνια, να επισκεφθώ και πάλι την Ιτέα. Αυτήν την φορά, με την ιδιότητα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Χαίρομαι πάρα πολύ που επισκέπτομαι αυτόν τον όμορφο χώρο. Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους, που δίνουν τη δυνατότητα σε εσάς να βρίσκεστε εδώ, να περνάτε καλά, να δείχνετε το δυναμισμό σας, το χαμόγελό σας».

Αναφερόμενους στους στόχους της περιοδείας του ανά την Ελλάδα αλλά και τις τουριστικές προοπτικές που έχει η Ιτέα τόνισε: «Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε. Εγώ δεν θέλω μόνο το κλειδί της πόλης. Θέλω και το κλειδί της καρδιάς σας. Έχω αναλάβει μια δέσμευση. Να γυρίσω όλη την Ελλάδα. Να φύγω από την Αθήνα. Να ακούσω τα τοπικά προβλήματα. Να συνομιλήσω με τους κατοίκους για τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου. Η Ιτέα είναι ένας τόπος ευλογημένος, όπως εξάλλου, είναι όλη η Φωκίδα. Είναι ένας τόπος με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες και ευκαιρίες. Με δυνατότητα να προσελκύσετε πολύ περισσότερους επισκέπτες, με δυνατότητα να αναβαθμιστεί το λιμάνι να υποδέχεστε περισσότερη κρουαζιέρα. Όλος αυτός ο τόπος, που ξεκινάει από τον Παρνασσό, περνάει από τους Δελφούς και καταλήγει στην Ιτέα να γίνει σημείο αναφοράς. Πρέπει να έχουμε ένα στόχο: Να μην υπάρχει επισκέπτης που έρχεται στην Ελλάδα και δεν έχει δει αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο Περιφέρειας. Ο περιφερειάρχης έχει ήδη δρομολογήσει μια σειρά από πολύ σημαντική έργα. Είναι έργα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Πιστεύω ότι το μέλλον σας είναι λαμπρό» .

eleftherostypos.gr