Μητσοτάκης: Αδιανόητο να ταλαιπωρείται ο κόσμος από την στάση στα λεωφορεία
20/02/2018 13:44
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μητσοτάκης: Αδιανόητο να ταλαιπωρείται ο κόσμος από την στάση στα λεωφορεία

Σε ανάρτησή του στο twitter o Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει ότι «είναι αδιανόητο να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία από τις 11 ως τις 6 μμ και να ταλαιπωρούνται οι πολίτες επειδή οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση».

Οπως επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης, οι συνελεύσεις αυτές πρέπει να γίνονται τα Σαββατοκύριακα κι όχι σε ώρες αιχμής. Τονίζει παράλληλα ότι «είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως».

Kyriakos Mitsotakis✔@kmitsotakis

Είναι αδιανόητο να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία από τις 11 ως τις 6 μμ και να ταλαιπωρούνται οι πολίτες επειδή οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Οι συνελεύσεις αυτές πρέπει να γίνονται τα ΣΚ κι όχι σε ώρες αιχμής. Είναι από αυτά που θα αλλάξουμε αμέσως

Θυμίζουμε ότι στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί στα λεωφορεία της ΟΣΥ σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Την στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου στο Σ.Ε.Φ.

Τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται στις 10:00 ενώ η κυκλοφορίας θα έχει αποκατασταθεί έως τις 18:00.

Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

eleftherostypos.gr