Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis κατέθεσε ο Αβραμόπουλος
16/02/2018 18:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis κατέθεσε ο Αβραμόπουλος

Μήνυση για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, κατέθεσε κατά των δύο προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Αβραμόπουλος ζητά να διερευνηθεί η συμμετοχή «και η συμμετοχή και άλλων προσώπων, ηθικών αυτουργών και συνεργών και συμμετεχόντων στη διάπραξη και άλλων αυτεπάγγελτα διωκομένων εγκλημάτων» όπως αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του.

Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρει στη δήλωση του: «Επίσης, κατέθεσα στον αξιότιμο κ. Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος εποπτεύει την Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς, αίτημα για την άμεση ανάκληση των διατάξεων του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών, με τις οποίες οι δύο ψευδομάρτυρες και συκοφάντες υπήχθησαν στο Νόμο περί Προστασίας Μαρτύρων. Από τα δύο δικόγραφα προκύπτει ότι: Στη δικογραφία δυόμισι χιλιάδων σελίδων, δεν υπάρχουν παρά μόνο δύο παράγραφοι που αναφέρονται στο όνομά μου από τους δύο ψευδομάρτυρες και δεν υπάρχει ούτε μία λέξη των μαρτυριών η οποία να μην είναι ψευδής, αυταπόδεικτα και εμφανέστατα.Η υπαγωγή τους στο καθεστώς προστασίας μαρτύρων θα πρέπει να επανεξετασθεί από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε οι σχετικές διατάξεις να ανακληθούν και οι ψευδομάρτυρες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν για τις εγκληματικές πράξεις που διέπραξαν με τις καταθέσεις τους. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία προσέφυγα σήμερα και πιστεύω ότι σύντομα θα αποκαλυφθεί η σκευωρία και θα λάμψει η αλήθεια».

Δείτε την μηνυτήρια αναφορά εδώ

Δείτε την αίτηση προς τον κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου εδώ

Δείτε την επιστολή του Επιτρόπου προς τον Πρόεδρο της Βουλής εδώ

eleftherostypos.gr