Μήνυμα στους Καραμανλικούς η διαγραφή Παπακώστα
26/10/2017 13:16
Του Factor X Jr
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυμα στους Καραμανλικούς η διαγραφή Παπακώστα

Έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι στηρίζουμε τις προσπάθειες της ΝΔ για να απαλλαγεί ο τόπος από τους κατσαπλιάδες. Έχουμε ξεκαθαρίσει επίσης ότι όταν η ηγεσία κάνει λάθη εμείς θα τα επισημαίνουμε κι ας γινόμαστε δυσάρεστοι. Άλλωστε τα... λιβανιστήρια δεν ωφέλησαν πότε κανέναν.

Χαιρετίζουμε λοιπόν τη διαγραφή Παπακώστα. Επιτέλους ο Μητσοτάκης φαίνεται να δείχνει συνολικότερα, την πυγμή που απαιτείται για να απαλλαγεί η χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.

Προφανώς αντιλήφθηκαν στην Πειραιώς ότι εάν δεν σπάσεις αυγά... προκοπή δεν γίνεται. Φαίνεται ότι εισακούστηκαν οι κραυγές διαμαρτυρίας από τον λαό της ΝΔ και μετέτρεψαν την μετριοπαθή τακτική σε κατά μέτωπο επίθεση.

Μπορεί να άργησαν, αλλά... κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Η κυρία Παπακώστα ξυνόταν εδώ και καιρό στην γκλίτσα του τσοπάνου. Την γλίτωσε δύο φορές, όμως τρίτη δεν υπήρξε...

Διότι δεν μπορεί τη στιγμή που το κόμμα σου δίνει αγώνα για τη σωτηρία της χώρας, να συντάσσεσαι με τον εχθρό.

Δεν γίνεται να κάνεις το «γιουσουφάκι» του ακομβίωτου στρατάρχη, όταν ο Μητσοτάκης του έχει κηρύξει ανένδοτο αποκαλύπτοντας τον βρώμικο ρόλο του στην υπόθεση του Noor 1, τις μπιλιές στα καζίνο και τη διαμονή σε χλιδάτα ξενοδοχεία.

Είναι αδιανόητο για βουλευτή της ΝΔ να επαινεί τον άνθρωπο που πρόδωσε την παράταξη, συντάχθηκε με τους ολετήρες και οδήγησε τη χώρα στην άβυσσο όταν βρισκόταν ένα βήμα από την λύτρωση των μνημονίων.

Στο κάτω κάτω εάν είναι τόσο.... ερωτευμένη με τον Πάνο, ας παραιτούνταν κι ας πήγαινε στους ψεκασμένους. Αυτή θα ήταν η πιο καθαρή στάση. Αντίθετα όμως επέλεξε την υπονόμευση του κόμματος και το πλήρωσε με την διαγραφή της. Ας πρόσεχε.

Και μιας και θίξαμε τη λέξη υπονόμευση ας θυμίσουμε ορισμένα πράγματα. Όχι τίποτε άλλο, να μην νομίζουν οι αριστεροδεξιοί ότι τρώμε κουτόχορτο.

Το Antinews ήταν το πρώτο μέσο που αποκάλυψε τη συνωμοσία Τσίπρα – Καραμανλικών κατά της ΝΔ. Δεν ήταν δα και κανένα φοβερό μυστικό. Όποιος παρακολουθούσε τις εξελίξεις μέσω του Τύπου που οδήγησαν στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά μπορούσε εύκολα να διακρίνει το πραξικόπημα που εξυφαίνονταν.

Στη συνέχεια η στήριξη στον Τσίπρα από τους.... πυλώνες της παράταξης διευρύνθηκε. Δεν του έφταναν βλέπετε του λαοπλάνου, ο Πάνος, ο Πάκης κι ο Μίμης για να κυβερνήσει. Ήθελε να ελέγξει και τη ΝΔ. Έτσι προσπάθησαν να μας φορτώσουν τη... μουστάκα του Βαγγέλα. Απέτυχαν όμως, γιατί οι νεοδημοκράτες τους πήρανε χαμπάρι, μαύρισαν τον... πρόεδρο της καρδιάς μας κι οδήγησαν τον Μητσοτάκη στο τιμόνι της ΝΔ σώζοντας το κόμμα από τους δυνάστες του.

Φυσικά, οι... ιδιοκτήτες του μαγαζιού δεν χώνεψαν πότε ότι για δεύτερη φόρα έχασαν το κόμμα από έναν Μητσοτάκη.

Έτσι ξεκίνησαν έναν ανηλεή πόλεμο κατά του Κυριάκου και του Σαμαρά που τον στήριξε, με την ευγενική χορηγία των αριστεροδεξιών ΜΜΕ.

Και όλως τυχαίως, πάρα το γεγονός ότι τα εν λόγω μέσα τροφοδοτούνταν από τις πικρόχολες δηλώσεις και τα κομμάτια ανθρώπων που κινούνται με άνεση στην αυλή της Ραφήνας, ο ίδιος ο κάτοικος δεν τους τράβηξε ποτέ το αυτί. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Σε όλη αυτή την προβοκάτσια των Καραμανλικών, είχε και η Παπακώστα τον μικρό της ρόλο. Ανούσιο σε σχέση με των υπόλοιπων, αλλά εξίσου καταστρεπτικό όσον αφορά τον αγώνα που δίνει ο Μητσοτάκης κατά του ολετήρα. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι στις εσωκομματικές είχε στηρίξει ανοιχτά τον Μεϊμαράκη.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι ο Κυριάκος με την διαγραφή της στέλνει... εκκωφαντικό μήνυμα στους Καραμανλικούς. Εν ολίγοις τους λέει «ή με στηρίζετε για να απαλλαγούμε από τη λαίλαπα της αριστεράς ή χωρίζουν οι δρόμοι μας και γαία πυρί μειχθήτω». Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα που θα έλεγε κι ο Αλέξης.

Θεωρούμε ότι ήταν μία win - win κίνηση για τον Κυριάκο, καθώς από τη μία ξεκαθαρίζει ότι θα πορευθεί με σκληρή γραμμή απέναντι στον Τσίπρα και την παρέα του και από την άλλη θέτει προ των ευθυνών τους τους Καραμανλικούς.

Η μπάλα περνάει πλέον στο γήπεδο της Ραφήνας, όπου ο κάτοχός της ή θα βάλει γκολ στηρίζοντας ανοιχτά τον Μητσοτάκη όπως ο Σαμαράς ή θα πάρει κόκκινη κάρτα μένοντας στον πάγκο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ίδωμεν...