Μίλτος Χρυσομάλλης: Εθνική μας Κομανέτσι ο κ. Καμένος - Παραιτηθείτε για το καλό του τόπου
04/06/2016 13:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μίλτος Χρυσομάλλης: Εθνική μας Κομανέτσι ο κ. Καμένος - Παραιτηθείτε για το καλό του τόπου

Μύδρους κατά του Π. Καμένου εξαπέλυσε ο πολιτευτής της ΝΔ στο Νομό Μεσσήνιας, Μ. Χρυσομάλλης, κατηγορώντας τον για ανακολουθία όσον άφορα τις δηλώσεις του για το στρατόπεδο Καλαμάτας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Μ. Χρυσομάλλης, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι ο κ. Καμμένος είπε ψέματα στους πολίτες της Καλαμάτας, καθώς σε περσινές του δηλώσεις, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε υποσχεθεί ότι το στρατόπεδο δεν θα κλείσει ενώ φέτος δηλώνει το αντίθετο.

«Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι πάμπολλες τέτοιες αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του με κορυφαία αυτή για τον Φ.Π.Α. στα νησιά, τον έχουν κατατάξει στο να διατηρεί επάξια πολιτικά τον τίτλο της "Εθνικής μας Κομανέτσι"», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσομάλλης.

Σχετικά με την δικαιολογία του κ. Καμμένου, ότι κλείνει το στρατόπεδο για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια, τόνισε πως «η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ήδη καταβάλλει το μεγαλύτερο μέρος των μειώσεων των ειδικών μισθολογίων και μέσα στο 2016 θα είχε καταβληθεί το όλον ποσό, αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου με την δήθεν περήφανη διαπραγμάτευση που έκανε, δείγμα ανικανότητας, ασχετοσύνης και εθνικής προδοσίας, συμφώνησε και ψήφισε το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων πριν λίγες μέρες».

Παράλληλα, σημείωσε, ότι πρόκειται για μια λανθασμένη κίνηση την οποία δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι οι ένστολοι γιατί γνωρίζουν και τις επιχειρησιακές ανάγκες που εξυπηρετεί αυτό το στρατόπεδο αλλά και τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την ανακαίνιση του.

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν στην αναφορά του Π. Καμένου ότι η Καλαμάτα δεν κινδυνεύει από τον Ομέρ Βρυώνη.

«Όσον αφορά την άλλη δικαιολογία, ότι πλέον δεν κινδυνεύουμε από τον Ομέρ Βρυώνη, να του υπενθυμίσουμε του κ. Καμμένου ότι επί Υπουργείας του οι Τούρκοι κάνουν καθημερινό "πάρτυ" στο Αιγαίο. Ο κ. Καμμένος μπορεί να μην ανησυχεί όμως γιατί γνωρίζει, ότι μετά τις πραγματικά εθνικής προδοσίας υπογραφές του στο να ξεπουληθεί η χώρα στους δανειστές για 99 χρόνια μέσω του υπερταμείου αλλά και να επιτηρεί το Αιγαίο Νατοϊκή δύναμη, δεν έχει τίποτα να προστατεύσει ως Υπουργός των Ενόπλων δυνάμεων αφού τίποτα δεν του ανήκει. Σύντομα θα έρθει η Νέμεσις γι’ αυτές τις υπογραφές του», επισήμανε.

Ο Μ. Χρυσόμαλλης προέτρεψε τον κ. Καμμενο να παραιτηθεί, καθώς όπως είπε, είναι η μόνη καλή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

«Παραιτηθείτε για το καλό του τόπου», κατέληξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη ακούσαμε από το Βήμα της Βουλής τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μιλάει για κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας και προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η ανακοίνωση του Υπουργείου που ακολούθησε. Δικαιολόγησε το κλείσιμο του στρατοπέδου ως ισοδύναμο μέτρο για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια, το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και προσωπικά ο κ. Καμμένος ψήφισε πριν λίγες μέρες.

Η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ είχε ήδη καταβάλλει το μεγαλύτερο μέρος των μειώσεων των ειδικών μισθολογίων και μέσα στο 2016 θα είχε καταβληθεί το όλον ποσό αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου με την δήθεν περήφανη διαπραγμάτευση που έκανε, δείγμα ανικανότητας, ασχετοσύνης και εθνικής προδοσίας, συμφώνησε και ψήφισε το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων πριν λίγες μέρες. Το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας ως ισοδύναμο δήθεν μέτρο για τα ειδικά μισθολόγια δεν το θέλουν ούτε οι ίδιοι οι ένστολοι γιατί γνωρίζουν καιτις επιχειρησιακές ανάγκες που εξυπηρετεί αυτό το στρατόπεδο αλλά και τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για την ανακαίνιση του.

Όσον αφορά την άλλη δικαιολογία, ότι πλέον δεν κινδυνεύουμε από τον Ομέρ Βρυώνη, να του υπενθυμίσουμε του κ. Καμμένου ότι επι Υπουργείας του οι Τούρκοι κάνουν καθημερινό "πάρτυ" στο Αιγαίο. Ο κ. Καμμένος μπορεί να μην ανησυχεί όμως γιατί γνωρίζει, ότι μετά τις πραγματικά εθνικής προδοσίας υπογραφές του στο να ξεπουληθεί η χώρα στους δανειστές για 99 χρόνια μέσω του υπερταμείου αλλά και να επιτηρεί το Αιγαίο Νατοϊκή δύναμη, δεν έχει τίποτα να προστατεύσει ως Υπουργός των Ενόπλων δυνάμεων αφού τίποτα δεν του ανήκει. Σύντομα θα έρθει η Νέμεσις γι’ αυτές τις υπογραφές του.

Ασχολίαστο φυσικά μπορεί να αφήσει κανείς, ότι πέρυσι δήλωνε ο κ. Καμμένος από την Καλαμάτα παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας ότι το στρατόπεδο δεν θα κλείσει ενώ φέτος δηλώνει το αντίθετο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι πάμπολλες τέτοιες αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του με κορυφαία αυτή για τον Φ.Π.Α. στα νησιά, τον έχουν κατατάξει στο να διατηρεί επάξια πολιτικά τον τίτλο της "Εθνικής μας Κομανέτσι".

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Καμμένος είναι να κλείσει το στόμα του και να κλείσει τον κ. Καμμένο σπίτι, παραιτούμενος από την κυβέρνηση. Είναι η μόνη καλή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ για το καλό του τόπου.